Mys

image186

Jag vill verkligen ha det här på mig imorgon, var hittar jag alla finna stickade, långa koftor?


They're mine

Idag när jag klev innanför dörren hemma var jag jätteglad. Vad hade jag med mig om inte dessa? Jag tror att jag älskar dem, det var troligtvis love at first sight. Jag är bara lite oroad över min ekonomi, det är det enda som gnager. Jag trodde att mina bekanta skulle kräkas över hur fula skor jag köpt, men till och med min kräsna mamma tyckte att de var jättefina. Hon brukar vara väldigt skeptiskt till mina köp numera, men idag var det bra...


 
Helgoutfit?


Lillördag

Kvällen till ära sänder jag er en lite uppstyrd outfit, varsågoda att inspireras. (Tyvärr är jag inte ute och röjer på stan, jag var för trött idag. Men i helgen, i helgen kära vänner, då är Stockholms gator inte att leka med...)


image182

På skojakt

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag fick ett litet ryck och ville köpa nya skor. Jag åkte iväg och provade de där skorna på Wedins, men de var inte alls vad jag förväntat mig. Nej, mina fötter såg ut som två långa, ja jag vet inte vad! Nej, det fungerar inte riktigt va. I alla fall, innan jag begav mig till Wedins så uppmärksammade jag ett par dreamshoes så att säga. Jag råkade klicka mig in på vagabond.com och fann dem. Skorna i mina drömmar. De var verkligen jättesnygga och jag dör om jag inte hittar dem. En sak är om de inte passar, men är de slut blir jag fullständigt tokig. Jag ska titta på dem imorgon efter skolan, hoppas hoppas hoppas att de finns kvar.

image181
Visst har jag klippt och klistrat fint?

Turkdusch

Missuppfatta mig inte helt nu, jag menar absolut inget illa med detta så kallade ord. Jag är knappast den som myntat detta ord heller så om någon reagerar negativt så är jag fel person att ta det med. Jag tycker dock att det här ordet är ganska roligt. Jag har fått höra det ett antal gånger av olika människor och såvitt jag vet så betyder det att man är svettig/ luktar illa och istället för att duscha så tvättar man sig lite nonchalant under armarna, troligtvis på en toalett vid handfatet.

Var vill jag nu komma? Jo, jag hatar att duscha i skolan. Vi har norra Europas äckligaste duschar i våra omklädningsrum och detta är jag förstås hemskt besviken över. Då jag går i skolan i en så kallad rik kommun så begär jag mer än ett par svamp- och bakteriefyllda duschar på 1976. Jag är ledsen men där går gränsen, jag funderar starkt på att ta med mig ett par flipflops så att jag kan duscha utan att vara orolig. För tillfället kör jag på den så kallade turkduschen och det fungerar, och det endast för att jag inte är aktiv på idrotten. Jag är en ögontjänare rent ut sagt, så fort läraren vänder ryggen till stannar jag upp och andas lugnt och fint. När han tittar låtsas jag som att jag sprungit som en galning medan han inte tittade och tar det då lite lugnare. Detta är ett bra knep alltså, jag fick VG i a-kursen med hjälp av detta. Undrar om jag kan köra samma stil i höst?

 VS
Oj vilken fin dusch jag hittade. Det fanns ingen som kunde mäta sig med de i min skola så jag fick ta den där liksom...

Workoholic

Jag har ett kraftigt behov av att köpa köpa köpa hela tiden. Det handlar om massa olika saker, det är kläder, skor, krogbesök, fyllekäk, godis osv. Listan kan göras väldigt lång. Nu har jag blivit så desperat att jag vill jobba hela tiden. Nu har jag bestämt mig för att sitta barnvakt, arkivera papper och jobba på mitt vanliga helgjobb. Nu jädrar ska det bli fart på ekonomin!

Ryck

Jag har fått ett ryck, jag måste köpa dessa skor. De är verkligen jättefina. Frågan är bara hur länge man kan använda dem och om de passar till mina kläder. Jag har ringt och lagt undan dem på en Wedinsbutik så jag funderar på att bege mig dit nu snarast möjligt. Först ska jag i alla fall sätta på en tvättmaskin.

I min väska?

Jag har funderat lite på det här med att visa upp vad jag har i min väska. Jag tycker att det är ett ganska roligt upplägg för ibland har man ju ganska roliga grejer med sig faktiskt. Jag ska nog ta tag i detta projekt snarast möjligt, imorgon kanske. Eller det förstås, ni kanske inte vill veta vad jag har i min väska? Man vet ju aldrig, men eftersom ni aldrig kommenterar så kör jag på det. Hejsvejs, nu ska jag sussa!

image177
Just nu ligger det massa kondomer i min väska faktiskt, för hon på ungdomsmottagningen prackade på mig en årsförbrukning sist jag var där. Tur att jag hade en stor väska med mig. Föresten har de inte ringt angående om jag har blivit smittad av något fruktansvärt hemskt, imorgon är sista dagen. Jag ber på mina bara knän för att de inte ringer!

Natti

Ja, nu när sommaren är slut - både sommarlovet och sommaren, så är det väl dags att ta tag i livet och göra något bra av det. Jag ska nog börja med att gå och lägga mig, jag ska ju upp om 8 timmar och jag behöver min skönhetssömn, så är det bara. Föresten, är det någon som provat på det där tricket med skedarna? Ni vet när man lägger skedar i frysen och sedan håller på påsarna under ögonen. Jag har inte riktigt kommit till skott och testat än, men jag skulle tro att det finns en liten liten ytte pytte chans att det kan funka. Eller vad tror ni? Eller vad vet ni?

Jusste, jag vill bara säga att för en gångs skull är jag jättenöjd med mitt liv. Jag trivs i skolan - jag har fått det bästa schemat ever - jag är nöjd med mina inköp (dock inte fattigdomen som de medför) jag ska snart åka på en rolig resa som jag ser fram emot jättemycket. Jag kan tyvärr inte säga var jag ska för då kommer jag nog försäga mig totalt och snart är jag inte anonym längre. Nej, lite hemlig måste jag vara. Men någon gång så ska jag lägga ner anonymiteten så ni får veta vem jag är, kul va?

Godkväll

Jag sitter och målar naglarna, kärringröda. Man kanske ska döpa om den röda nagelfärgen då alla verkar ha nappat på den, gamla som unga. Jag målar dem röda för att bryta av min kraftigt svarta outfit som jag planerat att ha imorgon. Usch vad tråkig jag är som bara använder svart. Idag var jag på stan efter skolan. Tog en latte på något café på Grev Turegatan, kommer inte ihåg vad stället heter. Sedan begav jag och två vänner oss till diverse olika affärer och handlade lite. Jag kan förövrigt berätta att min shoppingbudget gick sådär, den existerar helt enkelt inte längre. Har handlat upp den, ja, så är det. Resten av månaden ska jag sitta hemma och filosofera eller vad det nu heter. Inga besök i stan, då kommer kontot gå från halvtomt till heltomt, och det känns inte okej. Måste spara lite, jag har ungefär 1100 kvar som jag ska leva på den här månaden. Med leva på menar jag krogen och all dess innebörd. Jag hoppas att 1100 räcker några veckor. Sedan får jag ju lön igen så då börjar jag om på ny kula så att säga.

Varför?

Jag har stora problem med att bestämma mig för hur jag ska se ut - dvs vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig, vilken väska jag ska ha osv.  Detta är självklart ett väldigt töntigt i-landsproblem, men det är verkligen ett problem. Jag byter kläder trettielva gånger innan jag kommer iväg. Oftast är jag inte nöjd ändå, jag ångrar typ alltid att jag bytt kläder. Jag undrar hur jag ska göra idag. Svarta urtvättade jeans med en t-shirt, eller svarta tights med lillebrors Quiksilver t-shirt. Jag är väldigt kluven. Svart skinnjacka har jag på mig också föresten. Och guldringa i öronen, svarta skinnskor med gulddetalj. Haha, vilket dilemma!

Ouch

Alltså, vad är detta? Vad är det för väder liksom..? Det här har jag svårt att smälta, att hösten helt har tagit över. Jag blir lite tårögd faktiskt med tanke på att jag har solat två dagar den här sommaren och jag har inte badat en enda gång. Förutom när jag blev ikastad av N i min väns pool. Men det är verkligen enda enda gången. Ja, jag vet, jag är en badkruka, jag har kunnat gå och bada när som helst. Men alltså, det har varken funnits tid eller värme nog för att bada. Jag tror jag ska flytta utomlands när jag tagit studenten, vilket jag förövrigt gör i juni 2008. Jag överdriver inte när jag säger att det ska bli skönt, men i och för sig läskigt på något sätt. Vad gör man sen då? Jobbar, pluggar? Lever livet? Jag tror jag väljer det sista alternativet i någon slags kombination med det första. Jag ska försöka fixa en lägenhet och fly härifrån illa kvickt. Jag är ganska trött på mitt hem faktiskt.

Förövrigt så är det en byggarbetsplats jag lever och bor i. Jag äter frukost i min lillebrors sovrum och brer smörgåsar på vardagsrumsbordet som står här inne. För alla som undrar varför vi var vardagsrummet i min lillebrors rum så är det så att det sker en föräldling i mitt hem. Väggar och tak ska målas och ja, jag vet inte vad! Det är minst sagt lite rörigt här alltså. Jag fick koka mina ägg under någon slags papperspressening. Ja, där stod jag under den, mitt på blanka dagen men det var ändå mörkt. Vi har inga lampor i taket längre heller, så igårkväll var det minst sagt ganska mörkt här. Det kändes som att jag satt mitt i någon storm och att strömmen hade gått. Fram med värmeljus, filtar, sällskapspelen och njut av enkelheten. Eller inte. Nej, nu ska jag måla mina naglar, sådetså.

Frulle

Jag har precis tryckt i mig lite frukost, två ägg och en leverpastejsmörgås. Mitt bröd var slut, mitt kära solrosbröd. Föresten i lördags skulle jag äta en skiva av det brödet. Jag gjorde det och när jag tänkte ta en liten bit till så upptäckte jag till min förskäckelse att det var kraftigt mögligt. Detta är något jag absolut inte tolererar, jag blev genast illamående och var nära att kräkas upp hela smörgåsen. Yuck. Men nu åt jag i alla fall inte mögligt bröd. Eller jag hoppas det. Kanske ska göra en extra kontroll...

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har en väldigt lång sovmorgon, härligt härligt. Föresten, angående mina outfits som jag lägger upp, om någon vill veta var något kommer ifrån så fråga, självklart svarar jag på det. Eftersom jag nu har en så lång sovmorgon så har jag bestämt mig för att lägga upp en outfit redan nu.




Föresten

Jag lovar er, mina trogna läsare, att jag inte ska bli någon tokig modebloggare, jag kommer fortsätta med min gamla genre på bloggen. Det kommer bara fyllas på med mer inlägg, så att ni vet!

Ojdå

Klockan är mycket, tiden går fort när man har roligt. Jag har suttit och knåpat ihop 9 outfits och jag är väldigt nöjd. Dock har jag kommit fram till att jag tycker om svart otroligt mycket, det svarta tar nästan över. Men det är snyggt, det fungerar alltid och är stilrent. Nu ska jag försöka hålla mig till att släppa en varje dag. Ni får hållas lite nu, så ni återvänder. Föresten, jag är inte knäpp och glömt att skriva ut pris och ställe att handla grejerna på, jag vill skapa en grund att utgå ifrån. Jag vill att man ska skapa sin egen stil utifrån detta (Om man tycker om det). Jag kommer till exempel aldrig kunna köpa alla dessa fina och dyra grejer, men jag kan inspireras och leta efter liknande till bättre priser. Nej nu gott folk ska jag ta mig till min säng och sova lite, det behövs. Sweet dreams

Ja tack

Jag har blivit helt tokig, jag letar kläder, skor, accessoarer och massa roliga saker. Detta har jag hållt på med ett bra tag nu alltså. Jag har gjort flera Om jag kunder välja och vraka-outfits som jag lägger upp sen. Tänkte lägga upp en om dagen ungefär.

image175

Sjukt snygga skor, svåra att matcha bara...

Om jag kunde

Jag tänker inte skriva Dagens önskeoutfit, som så många andra gör. Utan här i min blogg så heter det Om jag kunde välja och vraka. Ja, för då kära vänner, då skulle jag se ut så här imorgon...


Copyright Adrie, eller vadå?

Celibat-klubben

Idag pratade jag med mitt ex. Han var helt säker på att jag ljög när jag sa att jag inte fått till det på ett bra tag. Han var ihärdig och verkade aldrig vilja ge upp. Tillslut förstod han ändå att jag talade sanning. Det känns som att jag lever i celibat. Om ett par dagar är det (!) tre månader sedan. Jag skäms nästan för att skriva det här. Men jag är faktiskt ingen som hoppar i säng med första bästa. Jag börjar dock tröttna på ensamheten som följer detta celibat jag lever i just nu. Jag känner inte riktigt att jag kan ringa någon heller, jag menar det känns ju ganska pinsamt. Vad säger man liksom? - Hej! Jag är lite sugen, vill du ses och ha sex?

image173

Sommar vs Höst

Det är ett väldigt kaos utanför fönstret. Ena stunden är det soligt och varmt, nästa blåser det jättemycket och de mörka molnen tar över himmelen. Jag känner verkligen att hösten är på väg nu. Framförallt kände jag det när jag trippade hem i kort pennkjol och jeansjacka idag. Det var förövrigt helgens outfit, har inte varit hemma på flera dagar så man fick dra på sig dessa obekväma kläder och bege sig hemåt. Nu sitter jag dock i lillebrors gamla levisjeans och lyssnar på Helen Sjöholm. Jag njuter av lugnet som infinner sig för tillfället, snart är det slut på detta.

Suck

Jag är så fasligt trött på folk som jämt suckar. Det suckas hit och det suckas dit. Det suckas för allt och inget, och överallt och ingenstans. En lättnadens suck är helt okej, ibland. Men jag ogillar starkt när folk som känner sig obekväma med situationen, eller bara vill få folk runtomkring att uppmärksamma detta, suckar falsk ljudligt, ofta gång på gång för att ingen reagerar. Jag känner mig oerhört obekväm när folk sitter och suckar runt mig, jag vet inte om det är mot mig, men ändå. Så gott folk, sluta sucka när ni inte har någon anledning, så är ni gulliga. Och har ni en anledning (läs: ni kanske egentligen vill säga något, men känner att en suck sitter lika bra...) ta den då på ren svenska istället så att folk förstår vad ni vill få fram. Tack på förhand

Vaxning..?

Ja, jag har ju försökt mig på detta ännu en gång. Först och främst måste man ju värma vaxet i mikron och jag märker till min förvåning att inget händer där i den lilla burken. Jag drar på extra länge och sedan när jag ska ta ut den så råkar jag hälla ut vax i hela mikron och på skåpet under. Jag vill påstå att detvar ganska jobbigt då min familj var i köket och undrade vad jag höll på med. Jag vill helst inte stå och predika om vad jag håller på med, det håller jag gärna för mig själv faktiskt. Men min mamma var envis och kom och tjaffsade en massa med mig så jag var tvungen att berätta vad jag höll på med. Hon fick hjälpa mig att skrapa bort allt vax och tillslut kunde jag sätta igång med vad jag egentligen borde hållt på med de 30 minutrarna det tog att skrapa bort allt vax. Det gick faktiskt bra att vaxa denna gång, det gjorde inte lika ont som förut, men det tog en jäädra tid. Dessutom orkade jag inte riktigt slutföra det hela, så jag sitter här halvvaxad.  Förlåt om jag är på tok för öppen med vad jag sysslar med om dagarna, men jag vet av egen erfarenhet att det är roligt att läsa om folk som skriver om saker ingen annan vågar skriva om. Sådetså!

Godmorgon

Jag har precis ätit lite frukost och pratat med min kära vän Angie. (Jag vill so badly länka namnet Angie till ett tidigare inlägg om henne, men det går bara inte. Om ni nu mot förmodan ändå vill läsa om henne så kan ni klicka på Augusti 2007 och så gå ner till inlägget Min käre vän Angie). Snart ska jag bege mig till min lilla skönhetssalong - badrummet - och påbörja min hårlösa förvandling. Jag hoppas - men tror inte - att det kommer gå bra. Önska mig lycka till så hörs vi senare. So long


Dålig fantasi

Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig just för tillfället. Jag har väldigt dålig fantasi och jag kan verkligen inte komma på något intressant att skriva. Jag börjar undra om någon har spetsat min mat med något, för jag kan varken stava eller tänka klart. Vad hände egentligen med mina tabletter?

Yuck

Just nu tittar jag på Dr.90210. Det är ganska äckligt faktiskt, det är en tjej som har bantat ner sig en hel del men hon anser att hennes venusberg (venusben?) är för tjockt!? Äh, okej... Alltså, jag kan inte riktigt sätta mig in i situationen då jag själv aldrig suttit i den, men självklart kan folk vara missnöjda med saker. Men för mycket fett på venusberget? Vadå? Vad missade jag?

image172
Hej kompis...


Va!?

Jag sitter hemma en fredagkväll, detta är hemskt! Jag hade visserligen flera erbjudanden att kasta mig över, men jag kände helt enkelt inte för det. Jag var trött när jag kom hem idag efter en jättelång dag på stan, var där vid 10 och åkte därifrån vid halvfem ungefär. Jag har ont i fötterna och mitt huvud dunkar. Jag tycker att det är ganska skönt att vara hemma faktiskt. Synd bara att när jag väl är hemma så är mina föräldrar antingen borta eller har bekanta på besök. Det blir aldrig någon familjekväll när jag väl är hemma en fredag eller lördag. De brukade klaga på att jag jämt var borta, men nu när jag är hemma så är det istället tvärtom, hmm... Snart ska jag gå och lägga mig i alla fall, jag ska sova riktigt länge imorgon. Sedan ska jag gå upp och försöka mig på vaxning här hemma i badrummet. Jag har provat förr och det gick ju som sagt sådär. Jag behöver lite tips alltså, jag tycker att instruktionerna är lite dåliga faktiskt. Någon vänlig själ som kanske har några bra tips? Jag vet att ingen av er vågar kommentera, men om ni vill kommentera så får ni gärna vara anonyma om ni känner för det.

Hoho

Nu har jag kommit hem. Igår åkte jag till en kompis så åkte vi och tränade lite, andra dagen i rad. Jag tycker att jag är väldigt duktig. Första dagen gick/sprang jag på rullband i en halvtimme och sedan simmade jag 700 m. Igår sprang jag i 40 minuter, jag orkade inte simma sen. Efter det gick vi hem till min vän och åt och tittade på Wedding Crashers, haha den är så rolig! Idag har vi varit i stan och handlat, eller rättare sagt jag har handlat. Min vän hittade inget mer än en smörgås på Sandy's, tråkigt för henne, men roligt för mig. Jag hittade en svart kjol på H&M, två baslinnen från gina (ett marinblått och ett vitt), en t-shirt från ginamed trycket If we can dream it we can do it, en röd väska från Åhlens, en ny frisyr och en ny hårfärg, tre ämnesblock och en kalender från Åhlens. Jag är mycket nöjd med dagens köp. Hittade dock inte så mycket, det var väldigt dåligt med fina kläder till bra priser. Men det kanske kommer.



image167 image168
 image171


Sverige-Usa

Just nu sitter jag och tittar på fotbollen. Väntar på att en vän ska komma, ni vet hon.

Detta skulle ha skickats för ett par dagar sedan, men jag fick fullt upp så jag hann inte riktigt skriva klart... Föresten, här är är min numera nyttiga och dagliga frukost.



Sådärja

Nu har jag pallrat mig ur sängen, det verkar vara någon byggarbetsplats här bredvid mitt hem och min skönhetssömn blev störd. Då kunde jag lika gärna gå upp, så det har jag nu gjort. Har ätit en god frukost bestående av en liten solrossmörgås med leverpastej och gurka, ett ägg och en kopp te. Jag tog ett fint litet frukostkort som jag ska lägga upp lite senare, nu orkar jag inte. Snart ska jag nog gå och duscha och sedan ska jag bege mig...


Kanske?

Vill ni kanske ha en outfit-bild imorgon? We'll see...

Lat eller smart?

Okej, bara ett inlägg till idag... Jag, kanske inte ska uttrycka mig att jag hatar, men jag ogillar starkt när folk som bloggar lägger in små länkar här och där och sedan inte väljer att få den öppnad i ett nytt fönster. Det är så sjukt irriterande att klicka på en länk och så måste man hålla på att gå bakåt och grejer bara för att personen var lat. Eller är det bara jag som gillar att få upp länkar i nya fönster? Vem vet, jag kanske är en idiot som gillar det, jag kanske är helt totalt ensam om detta ogillande kring öppna i samma fönster... Någon som kan förklara för mig hur det ligger till?

Sleepy

Jag måste gå och lägga mig nu känner jag, ska till ungdomsmottagningen imorgon. För er som inte vet varför kan läsa vidare här. Jag ska försöka komma upp i tid, ska gå en promenad tror jag innan jag åker iväg. Efter um ska jag åka och träna med min kära vän v, vi ska simma, springa och styrketräna, ja allt man kan tänka sig. Eller det är vad jag har planerat, men sen får jag se hur det verkligen blir. Nu har jag ungefär en vecka på mig att gå ner cirka 3 kilo utseendemässigt, inte vågmässigt, om ni förstår vad jag menar. Jag skiter i om vågen står på 54 för att jag har tränat extra mycket, bara jag ser ut att väga cirka 50-52 kg så är det lugnt. Nej, nu måste jag gå och sova. Godnatt

Knuten

Jag rent ut sagt älskar knuten som verkar vara väldigt på tapeten. För er som inte förstår vad jag menar, så är det knuten i håret jag pratar om. Det är så skönt att bli av med det hängande håret i ansiktet och bara snurra upp det i en knut på huvudet. Jag föredrar att ha den ganska långt upp, men den ska inte synas rakt framifrån. Åh, jag blir alldeles hispig av att tänka på alla fina grejer man kan göra med detta oemotståndliga mode. Det roliga är att det verkar som att nästan allt fungerar i höst. Det är stuprör, raka, utsvängda jeans, skinnbyxor, tights, lacktights, strumpbyxor, klänningar, skinnjackor, jeansjackor, kilklackar, tjocka klackar, smala stilettklackar, mocka och fransar, stickat osv. Det känns som att man kan välja och vraka mellan trenderna. Färgerna är inte heller fy skam, jag gillar de lite nedtonade, mörka, burriga färgerna som hösten för med sig. Nu sitter jag här i mitt hus och inväntar min lön för juli, den kommer sitta finfint på mitt konto vill jag lova. Dock är det alldeles för mycket jag vill köpa just nu, jag får lugna mig lite. Först frisören på fredag och sedan ett par resor till solarieöarna (läs: jag solar nästan aldrig, men nu när jag jobbat alla fina dagar så har jag inte fått någon färg alls), man vill ju se fräsch ut när skolan börjar. När jag såg Elin Klings snygga lacktights blev jag sååå sugen på dem, jag vet precis hur jag vill se ut första skoldagen. Och andra. Och tredje. Och resten av höstens alla dagar. Jag vill vara drop dead gorgeous. Wish me luck...

 
image160
Hur snygg är hon inte? Helt stört, jag förstår inte...

Hörselskada?

Jag tror att jag har drabbats av någon konstig form av tinitus typ. Sedan i fredags, tror jag, har det brusat i mitt vänstra öra väldigt väldigt mycket. Visserligen kan det vara från när jag blev islängd i poolen i söndags och fick vatten i örat, jag brukar ha lite problem med mina öron när jag badar och har huvudet under vattnet för länge. Men jag är lite orolig faktiskt, känns inge roligt alls. Det är grymt störande när jag ska sova och det är knäpptyst runt omkring så knarrar och brusar det i mitt öra. Inte så roligt alltså...

Inköp?

Efter det att jag skrev om vad jag vill köpa för kläder så kom jag på att det är mycket annat jag vill köpa också! Jag vill sätta mig i bilen och köra till närmsta Ikea-varuhus och köpa billiga, roliga grejer till mitt hus. Jag vill ha nya gardiner, nytt tyg som hänger för garderoberna, en ny dörrmatta, en ny säng och tusen andra grejer. Mamma är dock inte så samarbetsvillig just nu, så allt detta lär få vänta...

image157
En tavla med detta motiv skulle sitta finfint!

Snyggt

Den här tjejen klär sig så sjukt snyggt, jag blir nästan lite tårögd när jag klickar mig in på hennes blogg och upptäcker att hon är ännu snyggare än sist jag var där inne och tittade. Hon är lätt en modeikon och jag inspireras numera av henne, dock har jag självklart en egen unik stil men mycket av det hon har på sig är bara så jag. Jag har räknat ut att jag har ungefär 4000 kvar av min lön efter att jag betalat skulder, gått till frisören samt köpt en ipod. Tänkte köpa kläder för ungefär 2000 och resten får nog gå till krogbesök tror jag. I september får jag ungefär 3000 plus studiebidrag så då blir det ännu lite mer klädinköp. Det jag siktat in mig på för tillfället är långa t-shirtar med stora tryck, några tights, en väska va något slag, kanske två väskor föresten, möjligtvis någon eller några enkla klänningar, en sjal (funderar på en stort mönstrad sjal faktiskt...), underkläder osv. Listan är offantligt lång. Föresten ska jag införskaffa minst en lång stickad tröja/kofta/whatever you wanna call it som man kan ha över tight eller strumpbyxor. Men nu är det bara augusti så mycket kan jag köpa i september då det börjar bli lite kyligare ute. I september eller oktober ska jag köpa några schysta vinterskor och någon snygg jacka, åh jag längtar till hösten.

Hair

Idag har jag bokat en tid för att göra folieslingor i mitt lite för blonda hår. Jag valde helt och hållet bort att gå till Klippoteket då de tar hutlöst mycket pengar för knappt någonting. Jag vet inte om jag berättat det här i den här bloggen, då jag bytte bort min förra blogg mot den här. Men jag har varit på Klippoteket två gånger, och båda gångerna hos samma frisör. Däremot ska jag absolut inte säga vem, men jag kan säga så mycket som att jag blev missnöjd. Första gången blev jag supernöjd, tills jag tvättade håret. Då blev det grådaskigt och tråkigt. Efter ett par månader blev det i och för sig rätt fint, men ska man behöva vänta ett par månader på att det ska bli fint när man har betalat närmare 2000 kr för skiten? Nej, tror inte det va... Så sist jag var där berättade jag hela storyn om mitt gråa hår för frisören och bad om att få det lite mer guldigt. Lättare sagt än gjort tydligen, det blev en salig blanding mellan färgerna och håret var alldeles för ljust. Jag är inte speciellt kräsen, då jag ofta färgar håret själv, men det var riktigt fult alltså. Det var så fult att jag gick tillbaka dit en halvtimme senare och bad om att få de omfärgat. Istället för de 1200 kr som det skulle ha kostat (bara färgning, ingen klippning...) så fick jag betala 900, det är jag ju glad för... Men ändå, för 900 spänn vill jag helst vara nöjd, jag hade fan gjort det bättre själv.

Nej nu har jag valt att gå till ett annat ställe, den här frisören är en kompis till min moster och hon lovade dyrt och hederligt att frisören var jätteduktig och jag tror henne. På fredag kl 14.00 ska jag infinna mig där, var säger jag nog inte föränn efter jag har varit där. Och jag lovar er att ni ska få se före och efterbilder!

Varning

För er känsliga kondomknullare som inte gillar att läsa allt för privata saker, som kan verkas anstötande för allmänheten och den svenska rättssäkerheten, ber jag er sluta läsa nu. För resten av mina kära läsare har jag inte så mycket mer att säga angående det. Men så här är det, jag måste verkligen gå och testa mig nu, nu, nu! Jag har gått sen i våras någon gång (då jag ett outrätt antal gånger hade sex med mitt hjärtegull utan kondom, jag äter i alla fall p-piller...) och inte riktigt vetat hur det står till. Jag vet, jag är dum i huvudet som inte har gått och kollat mig än men det har helt enkelt inte funnits tid. Jag har jobbat så sjukt mycket, och en resa till ungdomsmottagningen är ett stort projekt för mig, då jag bor lite lite illa till. Dessutom går jag till en ungdomsgård i en annan kommun än den jag bor i (jag vägrar gå till den i min kommun) och det tar ju såklart lite tid att ta sig dit och hem. Men nu ska jag dit i alla fall, har inte bokat tid än, men jag och en vän ska dit tillsammans så vi ska ringa imorgon. De svarade för övrigt inte i fredags och idag har jag sovit hela dagen så det har inte blivit av. Men imorgon ska jag ringa och fixa det där... Jag blir riktigt rädd när jag läser i alla tidningar om ökningen av könssjukdomar och så vidare, så jag känner att jag vill kolla läget på alla plan. Jag vill testa mig mot allt, men är det någon gullig pluttinutt som vet hur det går till när man ska testa sig mot allt? Jag har bara testat mig för klamydia förut och det är ju inga problem, men resten..?

image156
Jag måste erkänna att lite rädd är jag för den där, där hoppar jag inte upp med glädje alltså...

Nu vill jag inte framställa mig själv som en idiot som går runt och har sex med folk utan kondom, det här är faktiskt första gången det händer (självklart har jag haft sex utan kondom med pojkvänner som lovat innerligt att de testat sig och inte har något, men resten noo way..), jag brukar vara super noga med sånt där, det sa min förra pojkvän till mig faktiskt, för han tyckte det var så märkligt att jag förändrat mig så mycket. Så påpekade han att jag alltid brukar vara så noga med det annars, och det brukar jag. Jag förstår inte vad som föll mig i där på golvet första gången vi hade sex, det bara blev som det blev... Ouch

I've got a tattoo

Idag har jag tatuerat mig, jag är jättenöjd. Det var min syster som kom på idén här i eftermiddags, och sagt och gjort! Det blev en liten playboykanin, den sitter precis vid troskanten. Jag tog ett foto för att stilla er nyfikenhet!


Jag vet att mina naglar börjar likna hennes, jag ska fila ner dem, jag lovar...

Lång helg

Föregående inlägg avslutar jag nu, det var inte roligt på Sturecompagniet helt enkelt! I lördags var jag på kräftskiva, det var däremot sjukt roligt. Jag var jättefull och hade jätteroligt, skämde troligtvis ut mig inför resten av de deltagande i kräftskivan. Jag spillde ut drinkar och var överallt och ingenstans och snackade som aldrig förr. Jag hade tydligen legat och garvat för mig själv (enligt mitt hjärtegull, ni vet nog vem..) Jag pratade med min kompis angående om att hon alltid spyr dagen efter och jag konstaterade att det aldrig händer mig, nej spyr jag så gör jag det under kvällen eller natten, inte morgonen efter. Tji fick jag, när jag väl kom upp (läs:  jag var stenad ett rätt bra tag) försökte jag trycka i mig en smörgås, det gick inte så bra alltså... Sedan kom några av mina kära vänner och vi satt vid poolen och hade det trevligt. På ett par timmar hade två av dem hunnit dricka upp ännu en liter sprit (ja, alltså i söndags på dagen...) Ja, vad säger man... En återställare funkar alltid... Sedan bar det av till en restaurang så fick vi i oss lite mat och ännu mer alkohol. Vid 23-tiden började folk tänka på refrängen så att säga, ett par av dem skulle nämligen upp vid 5-6 tiden på morgonen så det var nog på tiden. Jag och en vän gick och sov hemma hos hjärtegullet, men dessvärre fick jag sova med min vän och inte med honom, en annan gång... Nu ska jag vila ut mig lite, sedan blir det nog full fart igen...

Oh what a night

Började fredagskvällen hemma hos Angie. Vid åttatiden började vi röra oss mot Josefina, väl där drack vi lite vin och cider. Vid halvelva tiden kände vi att det var dags att börja gå mot vårt nästa mål. Vi tog vårt pick och pack och gick en promenad längs strandvägen mot stureplan. Vi tänkte att vi antagligen kommer hamna på Laroy ikväll, vilket i helst inte ville. När vi kom fram såg det så trist ut inne på Laroy så vi vägrade gå in där. Istället rörde vi oss mot Sturecompagniet och vi hade förväntat oss lite motstånd, men vakten var mycket snäll just denna kväll, vilket även han påpekade. Han kallade oss för nykläckta, men vi fick komma in ändå. Dessvärrre har jag nog aldrig satt min fot på ett tråkigare ställe än Stures... Vilket hemskt tråkigt ställe alltså, alla människor var sååå tråkiga, de som kanske var något att hänga i julgranen gick ju in på V. Vi försökte inte ens, för där kommer vi bara inte in. Inte än i alla fall... Fortsättning följer...

Att ge och ta

Det jag nu ska berätta för er skäms jag lite för om jag ska vara ärlig, det är väldigt väldigt privat dessutom, men jag gillar juicy secrets. Jag tror inte att jag har berättat det här för någon faktiskt.

Jag var 15 år, han skulle fylla 15 år. Vi gick i åttan och hade varit tillsammans i ett par månader. Det var det klassiska första förhållandet med pinsamma händelser och föräldrar som brydde sig alltför mycket. Vi var unga och orädda och första gången vi hade sex var på alla hjärtans dag, den ni! Det känns rätt bra att ha blivit av med oskulden på alla hjärtans dag faktiskt, väldigt romantiskt om jag ska vara ärlig. Ja, det här var inte alls det jag skulle berätta om, storyn handlar egentligen om när vi skulle utföra oralsex på varandra för första gången. Vi var små (jag var mycket liten och töntig när jag var 15, även om dagens 15åringar verkar vara allt annat..) och oerfarna och allt vi tänkte på var bara att få det överstökat.

Jag kommer så väl ihåg det här, vi låg i min säng på mitt rum, jag är nästan säker på att vi var ensamma hemma. För säkerhetens skull hade vi lagt en madrass på golvet där min pojkvän "sov", trodde våra föräldrar ja. I alla fall, vi låg där i sängen och bestämde oss för att prova på det magiska, att ge varandra oralsex. Vi var båda väldigt äcklade av det faktum att ha munnen i närheten av den andra personens kön (ett mycket fult ord). Tillslut bestämde vi oss och det som gällde var 15 sekunder var, det var 15 långa sekunder och det blev mycket tjaffs om någon av oss inte höll sig till de 15 sekundrarna. Här var det nästan tal om tidtagarur helt seriöst, och inte gjorde man detta för att njuta. Och personen som fick oralsex njöt knappast heller. Känslan av obehag fanns där hela tiden och man visste att pojkvännen längtade tills de femton sekundrarna var slut, det gjorde jag också. Det var inte tillfredsställande över huvud taget. Jag fick en mycket dålig syn på sex, det var något som jag knappt njöt av och något som man bara hade för att ha det så att säga.

Numera njuter jag för fulla muggar, sex är nog det bästa som finns. Inga fler tidtagarur eller gör jag så måste du, här ger man för att få den andra att njuta till max, om man får lika mycket tillbaka är det ett stort plus. Visserligen har jag varit lite bortskämd och kanske fått mer än vad jag förtjänar, but I love it. Och det verkade han också göra.


Oh my God

Ska man skratta eller gråta? Det finns så sjuka människor. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det här, så jag väntar en stund och smälter det så kanske jag kan komma på ett sätt att få ned det i ord.

Disciplin

Jag har gått och skaffat mig något som man kallar för disciplin. Jag har ätit en solros rågsmörgås med leverpastej, druckit ett glas juice och så har jag ätit en liten bit melon till frukost. Snart ska jag ge mig ut i ruskvädret och gå en promenad. Efter det blir det lite jobb och sen ska jag väl hem till min systuga...

AAAAAAAAAAAAAHH

När något i stil med en sådan här stor som ett jävla hus (utan att överdriva) kommer gåendes med sina trettioelva sjukt långa ben här inne i mitt hus mitt på mitt golv får jag black out. Jag blir helt stel i kroppen och får en känsla av att den lilla varelsen inte är ensam i sitt slag här i huset. Jag blir fullständigt livrädd och äcklad och vill bara att någon gentleman ska komma och ta bort den. Men det finns ingen gentleman här för tillfället, så jag måste ta tag i problemet själv. Jag måste få bort den äckliga fruktansvärt skrämmande saken på egen hand. Aaah, jag får gåshud när jag tänker på det. USCH!

Anledningen till att jag inte la upp en bild på en spindel här var för det första att jag inte vill ha en bild på en spindel sparad i min dator (den kanske kryper ur...) och för det andra att jag inte vill ha några bilder på spindlar i min blogg.

Syjunta

Jag har ny stängt min lilla syhörna här hemma för att tillfredställa er lite istället. Jag har hunnit åstadkomma en hel del, en svart kjol (är det pennkjol eller what?) den är mycket hög i midjan och relativt kort. Mycket fint enligt mig. Sedan har jag även hunnit sy en halv jeansjacka, den är kort i midjan och har en stor krage. Tyvärr har den inte fått några ärmar än, jag gav upp efter ett par timmar. Jag behöver vila lite från min kreation. Ärmarna ska för övrigt går en liten liten bit över armbågen och sedan ska det gå att vika upp dem en bit, det kommer nog bli finfint när det blir färdigt. Jag kan förövrigt säga att det tar lite längre tid när man syr på måfå, har inga mönster eller något och jag syr av gamla kläder så det blir tight med tyg ibland. Jag borde rita upp mönster först, men jag är alldeles för lat...

Schema

Gott folk, jag har inte på några villkor hållt vad jag lovat mig själv - både inombords och i bloggen. Nej, jag har inte alls hållt mig till någon diet. Jag har - tvärtemot - ätit som aldrig förr. Det har varit godis, ravioli, sjukt onyttiga fiskpannetter, glass, ännu mer godis, vitt bröd, ost, ännu mera vitt bröd - okej nu tar vi allt detta i en portion som jag skulle kunna leva på i en vecka ungefär. Det har jag ätit de senaste två dagarna. Det är förskräckligt. Nu har jag bestämt mig för att skriva både träningsdagbok och schema för vad jag ska äta. Det blir lättare att hålla sig till något om man har det nerskrivet. Så nu har jag gjort det, ett litet schema som jag strikt skall hålla mig till.

Min bästa vän

Som sagt har jag umgåtts med en väldigt kär gammal vän till mig. En gång i tiden var hon min allraste bästa vän, vi var oskiljaktiga. Vi var med varandra 24/7 och alla visste det. Var jag ensam någon enstaka gång kom alltid frågan upp: Var har du _______?. Vi var det klassiska fjortisparet och vi berörde allt och alla.

Första gången jag kom i kontakt med den här tjejen var inget lugnt och sansat i stil med igår. Nejnej, här var det glåpord och mördarblickar i korridorerna innan vi förstod att vi var som menade för varandra. Det började en varm augustidag för ungefär 5 år sedan. Jag satt och konverserade med några små flickor utanför min skola, och helt plötsligt uppenbarade hon sig. Tjejen gick förbi mitt lilla sällskap och kunde inte hålla munnen stängd, nej hon skrek något till de små tjejerna jag satt med och eftersom de var yngre än mig tog jag dem i försvar. Jag ropade tillbaka och undrade något i stil med: Vad är ditt problem? Svaret jag fick vill jag knappt skriva ut här, men det var ungefär: Vad fan är ditt problem? Din jävla fitthora!

Jag blev alldeles paff och hörde hur hon skrek och smällde i dörrarna när hon gick in i skolan. I nästan två år gick jag runt och var lite småskakis och undrade vad hon skulle hitta på härnäst. Det kom inget annat än mördarblickar. Tills den dag vi tog vårt sunda förnuft och begravde stridsyxan för att istället bli självsfränder för några månader. Vi var som sagt oskiljaktiga. Vi sjöng, vi dansade, vi söp, vi gjorde massa dumma grejer - galenskaperna går inte ens att räkna på båda våra händer och fötter. Nej, här talar vi om en intensiv period i mitt liv. Jag bodde praktiskt taget hemma hos henne och vi sov rumpa mot rumpa i våra stringtrosor i hennes lilla 90-säng. Hon var som min syster, jag älskade henne något så otroligt. Hon fanns alltid där och jag visste att hon inte skulle svika mig.

Som jag redan nämnt var det en mycket intensiv period i mitt liv och tillslut började den dö ut. Vi hade hunnit med en hel livs vänskap på bara några månader och vi båda kände hur vi gled isär mer och mer. Jag hade mycket blandade känslor kring detta, men jag kommer ihåg att jag grät ibland för att jag saknade min bästa vän så mycket. Hon hade det ännu jobbigare än mig, jag kommer ihåg hur jag tog emot samtal från henne när hon grät och hyperventilerade, det fanns inte ord för hur mycket hon saknade det vi haft. Jag tror att ödet bestämt att vi skulle gå skilda vägar just då, efter en väldigt kort period tillsammans.

Nu har vi träffats igen, efter många år. Jag skrattar fortfarande lika mycket med henne och jag trivs som fisken i vattnet. Jag tror att det kanske kan bli vi igen, om än på ett mognare stadium...

Stuck

Jag läser om det överallt, jag ser smickrande bilder och jag avundas detta på stan. År 2007 har ett enastående mode som jag fallit för totalt. Jag är helt fascinerad av alla dessa snygga kläder, skor och accessoarer. Jag bara längtar tills jag själv tagit mig samman och fått med mig minst hälften av alla fina saker jag vill ha hem. Jag längtar tills det att min lön rullar in på kontot, det ska bli riktigt roligt att handla höstkläder bla. Jag har fått en stark lust att sy en egen kjol faktiskt, jag skulle nog kunna sitta hemma idag och bara designa och sy upp kläder som är riktigt snygga. Jag vet inte om jag berättat det förut, men jag är mycket svag för design, tyg och symaskiner. Jag syr mer än gärna mina egna kläder och även väskor har kommit till med hjälp av nål och tråd hemma i mitt hus. Nej, nu blev jag så sugen att jag nog måste ta tag i det hela! Jag ska nog rita lite mönster, så kanske ni får se något resultat inom några timmar. So long

Nattuggla

Sitter uppe och tittar på en film med en kompis, en kompis som jag för övrigt inte varit med på hur länge som helst! Vi var jättebra kompisar i grundskolan och hade en riktig fjortisperiod tillsammans. Vi har fortfarande sjukt roligt när vi träffas så jag funderar på att återuppta vår vänskap som legat lite på is ett bra tag.

Katrin Schulman

Jag har precis suttit och synat denna kvinnas blogg på stureplans hemsida. Hon skriver emellertid underhållande emellertid otroligt uttråkande. Hon framställer sig själv som en liten polsk bitch och hon verkar inte kunna hålla inne med någonting omsitt fashionabla liv. Som när hon skrev om hur bakis hon var och hur hennes bajskorvar ser ut när hon är bakis. Jag har för mig att hon kallade det för bakisbajs eller något liknande. Ja visst, intressant med människor som är öppna och inte skäms för mänskliga saker så som bajs eller annat pinsamt. Det roliga är i och för sig att jag känner igen mig lite i henne, jag säger gärna ifrån och låter mig inte förnedras utan att få sista ordet. Däremot kommer jag aldrig låta er läsa om hur mitt bajs ser ut, jag lovar att ni slipper...

image153

Osmakligt

Jessica Alba framställs alltid som en stilikon, folk talar alltid om hennes skönhet. Ja visst, jag kan gå med på att det är en helt okej söt tjej (Vadå Linas kvällsbok? Haha) men vad är hon egentligen? Hon har en drop dead gorgeous kropp och ett pretty face. Utöver det tycker jag inte hon är något särskilt. Ibland är hon inte ens söt i mina ögon. Nej, Jessica Alba som en sexikon och stilikon går fetbort för mig...

image152
Stilikon..? Var då?


Min kära vän Angie

Jag har en kompis som är fantastiskt snygg - enligt mig. Vi andra bleknar i jämförelse med henne. Hon har en sådan utstrålning och karisma att vem som helst skulle smälta. Det intressanta faktum att jag står och fixar mig i timmar för att vara riktigt snygg, ja så snygg som jag aldrig varit förut, kan jag lika gärna strunta i, för det känns inte som att jag någonsin kommer att stråla bredvid Angie. Angie är en sådan tjej som stjäl all uppmärksamhet och får alla strålkastare mot sig. Du tror att du äntligen fått till det, det är frisyren, sminket, kläderna, utstrålning, ditt vackra bländande leende, din hallonluktande andedräkt, dina perfekt utvalda accessoarer - ja, allt matchar helt enkelt. Den här kvällen är du helt säker på att du klår Angie, du kommer äntligen få slå henne på fingrarna. Men icke sa nicke, när du ser henne på håll känner du bara för att vända hem till din säng och aldrig mer kliva utanför dörren. Ditt perfekt fönade hår, din helt otroliga sminkning, dina sjukt snygga kläder - bleknar så fort du närmar dig denna kvinna. Hon är alltid sjukt snygg! Hon är alltid något mer uppklädd än resten av umgänget och läppglanset glänser alltid lite bättre på hennes läppar än på dina. Drinkar, shotar, vin och annat flödar när hon är igång och hon behöver inte ens öppna plånboken. Nej inte Angie inte, så många beundrare som hon har skulle hon lätt kunna behöva magpumpas efter en kväll på krogen.

Det sorgliga är ändå, att även om Angie har allt jag någonsin kunnat önska mig utåt sett, så har hon inget jag önskar mig inombords. Hon är helt enkelt vacker att se på, men kan lätt bli ful att ha att göra med. Nu ska jag absolut inte prata bakom ryggen på mina vänner, men det finns alltid en baksida med skönhet. Den som bara några få får se, de få som kommer skönheten nära. De som verkligen lär känna denna person, de förstår att bakom denna skönhet gömmer sig något som är allt utom vackert. Som sagt det finns alltid en baksida med skönhet. En dag slår jag Skönheten med hästlängder, jag vet att jag inte bara är vacker utanpå, det finns mycket vackert att hämta inombords också.


image151
What are you hiding?


Hår

För tillfället har jag blont hår, men det varierar kraftigt vill jag lova. Jag byter hej vilt mellan både färger och nyanser, anledningen är att jag älskar att förnya mig. Blond har jag i och för sig varit ett ganska bra tag nu, ungefär ett år. Det är en lång period om man jämför med hur jag förnyar mig annars. Jag trivs i mitt blonda hårsvall och jag älskar att gå till frisören och få riktigt snygga folieslingor i flera olika blonda nyanser. Innan skolan börjar ska jag gå och färga mitt hår igen, jag behöver ett litet färglyft, sist jag färgade var i början av juni och då blev det en aning för ljust. Den här gången ska jag be om att få det mer likt min egen hårfärg - mörkblont - ljusbrunt med inslag av guld och en aning rött. Jag vill ha liv och lyster i mitt hår, vem vill inte det i och för sig..? Jag passar i de flesta hårfärger, och det är jag väldigt tacksam för. I och med att jag har flera nyanser i håret från börjar så kan jag lätt förstärka någon av dem utan att det ser konstigt ut. Jag har haft alla möjliga hårfärger - ljusblont, mellanblont, mörkblont, ljusbrunt, mellanbrunt, mörkbrunt, nästintill svart, guldbrunt, rödbrunt, rött osv. Mina färgningsperioder har varit helt hysteriska, utan att överdriva... Men nu som sagt trivs jag som fisken i vattnet med min blonda slingor och jag ska hålla kvar vid dem ett tag till.

  


Någon som jag skulle kunna jämföra mig med är Lindsay Lohan, som passar i alla hårfärger, enligt mig. Hon är lite rödlätt från början (kanske inte så lite) och hon har lagom mörka ögonbryn. Hon har nog burit alla naturliga hårfärger och hon är en av få som kan bära upp dem. Helt sjukt hur snygg hon egentligen är, oavsett färg på håret.

  
  
Damn, she's hot!



Liv

image139

Den här kvinnan, ingen mindre än Liv Tyler, är otroligt vacker enligt mig. Hon har fina, enkla kvinnliga drag som tilltalar mig. Jag har fått en känsla av att hon är jordnära och hon är en duktig skådespelerska. I mina ögon slåss hon lätt om förstaplatsen på listan av världens vackraste...


Duktig

Nu har jag varit ute och sprungit lite... Jag är duktig, är jag inte?


Diet

Jag har påbörjat min diet, nu är det dags att skärpa till sig lite. Bort med mina lovehandles och hit med en platt, snygg mage så blir jag supernöjd. Jag ska precis gå ut på en promenad, om jag orkar så springer jag lite också.




The Olly-girls

Har ni sett Sunset tan på E!? Jag sitter och tittar på det just nu, dock en repris som jag såg häromdagen så jag tittar inte speciellt aktivt. Jag måste ju säga att deras receptionister - Holly and Molly - inte verkar ha så mycket inför pannbenet. Jag kan inte förstå hur de tänker, och varför blir de inte uppsagda? De verkar ju rent ut sagt vara helt dumma i huvudet?! Jag börjar fundera på om de inte ha manus till det här och det är uppgjort att de två tjejerna ska göra bort sig för resten av sina liv. De beter sig som två 12-åringar, men jag antar att de är närmare 20. Pinsamt!


Planer

Okej, skolan börjar om ca 2 veckor och jag ska se outstanding ut, det är bestämt sedan länge. Jag vill vara brun, fit och stråla av lycka. Brun kan jag bli, antingen i solen eller i solarium, fit kan jag också bli genom att powerwalka och dra ner på maten en hel del. Stråla av lycka kan nog också, men frågan än hur. Jag har väldigt svårt att lura både mig själv och andra så att sätta upp en falsk fasad av lycka funkar helt enkelt inte för mig. Jag måste försöka se positivt på saker (jag kan vara väldigt negativ om humöret inte är på topp, är jag rädd...) Jag ska försöka reda ut lite grejer med vänner och andra bekanta innan skolan börjar så jag kan få en nystart, något jag alltid söker när det börjar dra sig mot augustis slut och skolan snart ska börja. Jag har alltid storslagna planer på hur jag ska bli, vad jag ska göra och inte göra, vem jag ska umgås med och vem jag inte ska umgås med. Tyvärr har jag en förmåga att tänja lite på mina planer och det blir inte alls som jag planerat.

Jag vill gå ut och gå. Min kropp är alldeles tung och jag vill att den ska vara lätt lätt lätt. Tyvärr sätter sig vädret i vägen då regnet öser ner utanför mitt fönster. Jag funderar på att vänta tills det slutat regna, men jag vet att om jag tar på mig mina gå-ut-och-gå-kläder så kommer jag att gå i fem minuter och sen kommer regnet ösa ner igen. Jag får se hur jag ska göra.

En annan sak som jag kommit på att jag behöver är att trappa ner lite på matintaget. Jag har vräkt i mig mat hela sommaren. Speciellt på jobbet. Om jag inte lugnar ner mig snart så hamnar jag snabbt på fel spår igen. För ungefär 1 år sedan vägde jag kanske 4 kg mer än vad jag gör idag. Efter jul började jag gå ner de extra kilona jag lagt på mig, men det kanske gick lite långt. Jag vägde under 50 i våras och jag är nästan 170 cm, jag anser att det är lite lite faktiskt. Men nu väger jag 54 och det tycker jag är lite mycket, eller inte egentligen. Men jag vill bli av med magen och mina lovehandles... Jag vet, dagens i-landsproblem...

Sugen

Jag sitter och suktar efter den här ipoden, något jag gjort sedan länge. Jag har aldrig riktigt kommit till skott och beställt den, antingen har jag varit alldeles för snål eller så har jag inte känt att behovet är tillräckligt stort. Nu däremot är jag riktigt sugen på att klicka hem den, gärna så fort som möjligt. Gärna inom fem minuter. Tyvärr så har jag inte 2500 på mitt konto för tillfället, så det blir till att vänta. Pratade lite med mamma och vi kanske kan beställa den genom hennes företag istället så kan jag få en faktura. Det skulle vara bra tycker jag...

Minnet är inte på topp

Det var något. Jag kom på något briliant att skriva ner här. Men nu är det som bortblåst. Illa.

Pojkar i min smak

Om någon skulle fråga mig vad jag letar efter hos en kille (potentiell pojkvän) så skulle listan bli lång, det vill jag lova. Jag skulle nog kunna stå och babbla i 10 minuter om hur han borde och inte borde vara för att passa mig. När det väl kommer till kritan är jag inte alls lika kräsen, utan jag bortser då från alla dåliga sidor han har och försöker lyfta fram de bra så gott det går. Däremot så kom jag att tänka på en sak igår när jag var ute med några bekanta, vi besökte bla Laroy för alla nyfikna själar. Det roliga var att innan kvällen var slut hade alla, och jag menar alla, mina killkompisar blivit utslängda. De var dock inte så många, men ändå... Några konkreta anledningar till vakternas handlande har jag inte fått förklarade, men jag kan nog föreställa mig själv hur scenariot såg ut. De killarna jag var med umgås jag inte speciellt mycket med, det var en liten reunion kan man kalla det. Vi var ett sällskap på kanske 10 personer som inte träffats på länge och skulle ha en rolig utekväll. Jag hart för övrigt gått i samma klass som ett par av dessa människor i högstadiet. Champagneflaska efter champagneflaska beställs in och killarna blir fullare och fullare medan vi tjejer sitter sådär lagom salongsberusade och ser på. Det blev nog helt enkelt lite för mycket av det goda, så att säga...

Så, för att avsluta det hela så vill jag bara säga att en kille måste kunna hantera alkohol. Inte bli för full och odräglig. En kille som inte kan dricka alkohol utan att skämma ut sig vill jag helst inte ha i min närhet...

Disaster

Varför ser mitt hem ut som en ungkarlslya? Jag kan inte förstå hur jag som tjej kan vara så jävla grisig av mig. Ibland funderar jag på om jag egentligen borde blivit född som kille. Utan överdrift kan jag påstå att det rent utav ser gräsligt ut hemma hos mig. Jag håller just nu i denna stund på att städa upp i röran, men jag har gjort det så många gånger nu att jag helt ärligt börjar tröttna. Det ser likadant ut igen efter ett par dagar. Nej, nu ska jag nog gå och läsa en bok istället, så fortsätter jag städa imorgon...

Tid

Jag har till min stora förvåning upptäckt att jag prioriterat bort bloggen totalt de senaste dagarna, jag har helt enkelt inte känt någon attraktion och haft några bra grejer att skriva om så jag har bara struntat i den totalt. Min tid har inte räckt till, så enkelt är det.

Vacation

Nu är det så här att jag sitter och inväntar min semester som börjar exakt kl 19.00 på söndag kväll. Då ska jag vara ledig och det ska bli underbart. Jag ska sova mycket, sola, bada, umgås, hitta på roliga saker hela dagarna. Jag ska gör en massa saker har jag bestämt mig för. Dessutom ska jag skriva här i bloggen. Det lär bli en del intressanta inlägg, till skillnad från mina vardagsinlägg om mitt jobb osv. Här ska det göras grejor.

 
Bjuder er på en av de vackraste kvinnorna i världen - Adriana. Måste dock säga att jag inte gillar hennes ass så mycket, eller alltså det är to die for, men jag har sett finare. Jag har typ samma form som henne men inte riktigt lika het kanske...


All alone

Mina besökare lyser min sin frånvaro och har gjort de senaste dagarna. Vad kan det bero på? Kan det vara så att de tröttnat på att klicka sig in här och upptäcka för den trettioelfte gången att jag inte skrivit något nytt? Nej, så kan det väl ändå inte vara..? Eller är det bristen på intresseväckande inlägg kanske? Jag känner att jag flippat ut och blivit alldeles för seriös. Jag måste bättra mig nu, det kan jag inte annat än erkänna. Jag ska, jag ska, jag ska... Jag har ju fortfarande tusen saker jag vill dela med mig av, soon... So long

Passion

Jag älskar att sjunga. Jag vet inte om jag är bra eller dålig eller något där i mellan. Jag vet bara att folk runt omkring är positiva och många berömmer mig om jag mot förmodan tar stämma offentligt. Jag är så blyg, det finns inte att jag skulle kunna ställa mig och sjunga solo inför en grupp, jag vågar knappt sjunga inför mina vänner eller min familj. Jag vet inte varför, jag är kanske rädd att de har förväntningar som jag inte når upp till. Jag tror nästan att det är så faktiskt. Jag har sjungit inför en kompis som spelade piano till. Det var på lunchen i skolan, vi gick till en av musiksalarna och sjöng och spelade piano. Det är nog enda gången jag känt mig bekväm med situationen.

Jag tycker så mycket om att sjunga att jag till och med stod ute i 8 och inne i 2 timmar för att få sjunga för idoljuryn. Jag kom dock inte längre än till första audition. Det var lite mer än ett år sedan. Jag tror att jag har växt i både mig själv och rösten sedan dess. Frågan är hur jag vågade stå inför tre helt främmande, kritiska människor och sjunga? Det var en otrolig känsla, kicken jag fick var helt enorm. Jag var totalt uppe i varv och hur glad som helst i flera dagar. Jag har sparat min lapp som jag fick, kommer dock inte ihåg numret så här på tu man hand. Det var en kul grej, dock så vill jag inte bli sångerska genom idol egentligen. Det känns för amatörmässigt och dessutom ska man ha bra tur, jag menar alla har vi våra dåliga dagar.

Främst tycker jag om att sjunga musikal-låtar. Helen Sjöholm har en otrolig röst och jag tycker om att sjunga hennes låtar. Sitter och lyssnar på henne just nu faktiskt. Sångfågeln i mig vaknade när jag såg filmen Dreamgirls med Beyonce. Jag önskar att jag hade lite mer go i mig och inte fegade ur så fort någon bad mig sjunga. Jag vill ju egentligen, men jag vågar inte. Jag vill inte bli dömd.

RSS 2.0