Krångel

Mitt internet har krånglat och krånglat och åter igen krånglat, det är anledningen till att jag inte bloggat så mycket. Har helt enkelt inte kunnat!

Svar på tal

Jag drog en rätt skön kommentar i helgen, om jag ska vara helt ärlig. Ni vet den klassiska grejen att en tjej står och pratar med en kille och snart kommer en förbannad tjej fram och är arg för att du pratar med hennes pojkvän. Ibland är det så, alltså att tjejen i fråga är tillsammans med killen. Men jag har ofta erfarat att så inte är fallet. Många tjejer, speciellt kompisar till killarna, känner sig lite hotade och eftersom de känner killarna bra så kör de på en sån grej för att bli av med eventuella hot. Jag ogillar sånt, om inte killen i fråga har bett en som kompis till honom att säga så för att bli av med en efterhängsen tjej, då kan det vara okej.

Jo, tillbaka till mig och min kommentar. Igår träffade jag en kille som redan innan jag hunnit presentera mig började ragga. Han var inte speciellt snygg, men han var trevlig. Kanske något för mycket, men det tål jag, till en viss gräns åtminstone. Han pratade på och ville bjuda mig på något och gav mig fina komplimanger då och då. Jag, som förövrigt är mycket svårflirtad för tillfället (läs: jag har någon på hjärtat som jag inte kan släppa riktigt än, ni vet om ni läst min blogg) var lite tillbakadragen och pratade med honom som vilken annan kille som helst. Dock är jag alltid trevlig mot folk som inte gjort mig illa, så självklart var jag trevlig och svarade på tilltal osv. Killar har dock, som de flesta erfarat, stora problem med att skilja på att vara trevlig och att ragga. De tror ofta att så fort en tjej är trevlig så raggar hon. Det finns säkert såna tjejer, men jag är inte en av dem. Han verkade i alla fall uppskatta mitt umgänge och pratade med mig ganska mycket.

Jag försökte gå ifrån honom så att han inte skulle få för sig något, men han sprang efter mig som en galning (okej, han var lite to much...) Han tjatade på mig att jag skulle följa med på efterfester osv, men jag tackade nej. När jag står och pratar med honom så ser jag hur en fly förbannad tjej kommer gåendes med bestämda steg mot oss. Killen i fråga verkar inte direkt bry sig om henne, och han hade sagt att han inte hade tjej. Hans kompis hade också understrukit den faktan. Ja, den där tjejen ja... Hon kommer fram och säger mycket, och jag menar mycket, irriterat att: "Står du här och pratar med min pojkvän?" Killen ser väldigt förvånad ut och fortsätter prata med mig, det kan tänkas att han sa något i stil med att: "Du är inte min flickvän..?" Tjejen drar trots allt tag i honom och sliter iväg honom mot en bil. Bara för att retas lite med både honom och henne säger jag lite ironiskt: "Jag tyckte du sa att hon var blond och hade stora bröst!?"

Tjejen blir ännu argare och skriket att hon faktiskt visst har stora bröst. Jag garvar till lite och säger att jag bara skojade, sen tog jag mitt pick och pack och återvände till några vänner.

Tjejer alltså..

Update: om tjejen nu mot förmodan var hans flickvän så tycker jag att jag gjorde rätt i att berätta (mellan raderna) att hennes pojkvän är ett svin...


Dumma

Mitt internet har inte fungerat idag på dagen och därför har jag inte kunnat skriva, blir mer ikväll.

Ouch

Jag har tagit en liten liten bloggpaus nu i helgen, har haft så mycket för mig så jag har helt enkelt inte hunnit med. Men det kommer, det kommer...


Damn it

Min besöksräknare verkar leva sitt egna liv och inte alls ta hänsyn till vad som verkligen händer. Jag börjar tvivla på mig själv, jag måste helt enkelt ha gjort något fel... Även då jag oftast brukar få till det efter mycket om och men. Tyvärr verkar det inte vara så denna gång, jag ska ge det ett försök till en annan dag annars tar jag bort mytoman-räknaren.


Dr. 90210

Hallå?! Varje gång jag tittar på något på E! så är det alltid repriser som jag redan sett. Det kan gå mer än en vecka och ändå så är det samma program. Riktigt tråkigt. Men det kanske är bra ändå för jag måste gå och lägga mig och förbereda mig mentalt inför min tunga helg...

Oh no

Min in i minsta detalj planerade helg rasade precis ihop i tusen bitar. Jag är något frustrerad just nu. Fick veta att det inte alls blir som jag planerat och nu är det så att den här helgen verkligen är noga planerad, sedan veckor tillbaka. Det handlar om jobbet, jag har gjort helt fel val tydligen. Jag jobbar sent imorgon och börjar tidigt på lördag, just för att jag planerat att gå ut på lördag. Men nu krossades min planering och jag får lov att göra mig i ordning innan jobbet, det är inte okej! Jag måste vara superfräsch när jag ska ut, det tar ett halvt dygn för mig att göra mig i ordning, nästan i alla fall... Nej, dags att sluta planera och bara köra på spontana grejer. Som förra onsdagen, I LIKE!

Kvinnor och män

Jag hittade en otroligt rolig text om män och kvinnor idag. Jag ska snart dela med mig av denna text, jag tyckte den var så klockren att jag var tvungen att skriva av den... Visserligen kan den kännas lite smått elak stundtals, men man måste läsa den med förståelse för ironin. Den är i och för sig ganska ärlig egentligen.


En framgångsrik man är en man som tjänar mer pengar än vad hans fru kan göra av med.
En framgångsrik kvinna är en kvinna som kan hitta en sådan man.
Män vaknar upp lika snygga som de var när de gick och la sig.
Kvinnor förfaller på något konstigt sätt under nattens gång.
En man skulle betala tjugo kronor för en sak han vill ha, även om den bara är värd 10 kronor.
En kvinna skulle betala tio kronor för en sak hon inte vill ha.
För att vara lycklig med en man måste du förstå honom mycket och älska honom lite grann.
För att vara lycklig med en kvinna måste du älska henne mycket och inte försöka förstå henne alls.
En kvinna gifter sig med en man och förväntar sig att han ska ändra sig, men det gör han inte.
En man gifter sig med en kvinna och förväntar sig att hon inte ska ändra sig, men det gör hon.
Män gifter sig för att de är trötta.
Kvinnor gifter sig för att de är nyfikna.
Båda blir besvikna.
En kvinna oroar sig om framtiden tills hon får tag i en man.
En man oroar sig inte om framtiden förrän han får en fru.


image131


Sol

Ja, det har varit soligt idag. Helt otroligt. Det känns som att jag sett solen 3 gånger sedan jag slutat skolan. Jag förstår inte vad som hände med sommaren! Det är i slutet av juli och den hettan som brukar råda över vårt avlånga land denna månad har man inte sett skymten av. Nej, jag hoppas på en riktigt varm augustimånad i år.

Bibeln

Nästan ingen av mina vänner har tagit sig orken att ordna till ett legg (heter det leg eller legg?). Istället glider vi runt med den så kallade bibeln. Bibeln är den lillstora (den är liten i jämförelse med vissa saker, stor i jämförelse med andra) boken med tusen sidor som man ska stämpla på (vilket aldrig skett i min bok) och en hård plastsida med all fakta du kan tänkas behöva veta om mig - en bild, min ålder och mitt namn. Ibland kan det vara jobbigt att bära med sig den här nedrans boken, till exempel om man har en liten väska (kuvertväska). Det kan bli ont om plats, jag menar det är ju en del grejer som ska med - boken, p-piller, tandborste, plånbok (som för övrigt är stor som ett hus), nycklar, extra underkläder, ofta ett par skor extra (för säkerhetens skull), telefon, lite smink, busskort, försvarets osv. Ni kanske förstår mitt problem... Jag ska nog ta mig tiden att bege mig till närmaste nordea-bank och lämna in ett fräscht foto på mig ändå. Det börjar bli lite jobbigt om jag ska vara helt ärlig.

Det som är jobbigast är när man kommer fram till dörrvakten och man får den vanliga frågan: har du legitimation? (Äh va? Ser jag ut som 13 bast eller?) Man börjar då hysteriskt rota i väskan och saker flyger hit och dit och tillslut hittar man den lilla boken, eller bibeln föredrar jag att kalla den för. Vakten ser lite obekväm och irriterad ut och man säger lite nervöst: jag ska bara leta upp rätt sida först... Och där står man, sida in och sida ut och vänder och vänder men ingenting händer. Vakten börjar se ännu mer irriterad ut och är nästan påväg att ta boken ifrån mig när jag tillslut finner rätt sida och stolt visar upp mitt fina födelsedatum. Numera har jag lärt mig att ta upp boken långt innan jag kommer från till vakten, för att när jag väl står där ska kunna slänga upp boken med rätt sida så att han slipper ge mig mördarblickar och stå och sucka. Nej, nu är det dags att byta ut bibeln mot ett platt litet kort som kallas legitimation, det kommer sitta fint i min plånbok. Jag menar, min plånbok är stor, men inte en chans att bibeln får plats där...

 =
Ibland undrar man ju alltså...

Kanske

Det kanske är så att besökarna räknas 1 gång på dygn, så står det på hemsidan i alla fall. Men besökare online kan ju inte räknas en gång per dygn? Det är något som inte riktigt stämmer här alltså...

Besöksräknare?

Jag har precis trollat fram en liten besöksräknare här på min blogg men jag tror att något har gått lite snett. Jag är ingen expert på html-koder men som ni ser har jag knåpat ihop det rätt bra ändå, det passar in med resten av min design åtminstone. Frågan är bara hur det kommer sig att det står att jag har haft en besökare totalt? Det är lite konstigt tycker jag, för på blogg.se's (jag gillar engelsk grammatik) räknare har jag haft 10 st bara idag. Jag är lite confused just nu, den kanske börjar räkna från det att jag sätter dit den? Men hur kommer det sig att den här tjejen har haft över 200000 besökare? Sist jag var där inne så hade hon ingen besöksräknare (jag läste hennes blogg igår senast...) och hon kan ju inte ha haft fler än 200000 besökare på en dag, eller?


Hands up

Sitter och tittar på lite bilder, alltid roligt att se bilderna själv, så länge ingen annan tittar är det ju lugnt! Jag har varit en riktig kamera-magnet, speciellt när mitt blod spätts ut med alkohol. Det var alltid ett nöje att stå framför kameran och posera som om man vore snyggast i världen. Man provade en massa olika poser som man kände sig riktigt het i, och det var man ju... Eller? Tills man såg bilderna var man lycklig. När man tog emot rar-filen med alla roliga festbilder var spänningen olidlig. Hade man gjort samma tabbe som förra gången eller hade man skärpt till sig något? Inte en chans att det andra alternativet existerade. Nej, lika hemsk som vanligt såg man ut. Lika full och ful och dessa sexiga poser, njaaee, dagen efter var de konstigt nog inte alls lika sexiga. Vad hände? Vad gjorde jag för fel? Dessa frågor ställer jag mig varje gång jag lyckas hamna på bild. Jag har analyserat och försökt komma på vad som är problemet och när det uppenbarade sig för mig var det lika självklart som korvspad. Det är alkoholens fel. Utan alkohol blir jag oftast helt okej på bild, men så fort promillehalten stigit något så är det som att jag förvandlas till ett monster.

Numera håller jag mig borta från kameran när jag är ute och socialiserar mig (om jag inte är nykter vill säga). Om jag mot förmodan råkar hamna på bild så är mina händer snabbt uppe för ansiktet (förhoppningsvis är min reaktionsförmåga så snabb att jag hinner). Det brukar se ut så här numera när jag får rar-filer skickat till mig...



image126
Mina händer är förmodligen inte det vackraste på min kropp, men jag gillar mina naglar...


What?

Idag läste jag en artikel om hur den perfekta kvinnan ser ut enligt forskare. Jag har suttit och letat efter den artikeln i säkert 20 minuter på den här hemsidan. Mina tappra försök verkade inte kunna lösa mitt lilla problem så jag får väl berätta om den istället. Jo, det var så att man nu konstaterat (forskare, huh?) att den perfekta kvinnan inte alls ser ut som vi tror. Eller i alla fall inte som jag trodde. Utan nu har en kvinna, hennes namn fastnade inte i mitt minne, blivit utsedd till världens (var det vackraste eller vad var det?) någonting kvinna. Hon var tydligen perfekt enligt forskarna. Hon hade aldrig opererat sig eller försökt ändra sitt utseende på något sätt tydligen, och hon tyckte att nästan alla kvinnor i dagens samhälle var fejkade. Alla försökte göra något åt sitt utseende, man fixar naglar, man färgar hår, man sätter i hårförlängningar osv. Självklart kan man ju tycka att det är fake, men om man inte har ett långt, vackert hårsvall av naturen eller om ens naglar skivar sig hela tiden och aldrig blir fina, kan man inte då få fixa till det utan att vara fejkad? Okej att man tycker att plastikkirurgi är fake, men nu har det väl gått för långt.

Detta var inte det jag störde mig mest på trots allt, utan att hon tydligen hade en perfekt midja i proportion till hennes höfter. En kvinna ska, enligt artikeln, ha en midja som är en tredjedel så bred som höfterna. Äh va? Jag tror inte att jag någonsin sett en kvinna som ser ut så. Och ursäkta mig om jag föddes till en liten pinne med en midja som inte ens är hälften av mina höfter,mina höfter kanske är en fjärdedel (högst) så breda som min midja. Är jag ingen riktig kvinna då? Får inte jag klassas som en människa från det kvinnliga könet? Ibland förstår jag mig inte på samhället. Bara för att modet är att vara pinnsmal behöver man ju inte komma med en sjukt överdriven studie om den perfekta kvinnan som någon jävla pinuppa?

Jag får ju inte glömma att nämna att denna perfekta kvinna även hade perfekta bröst, med det menas tydligen en saftig E-kupa... Jo man tackar...

image124
Jag är nästa års julskinka, see you then!


Sweet dreams

Nu ska jag gå och lägga mig. Har varit ute och gått ikväll faktiskt, så nu är jag utmattad och vill lägga mig i min säng och bara ta det lugnt. Imorgon börjar jag tidigt på jobbet så på återseende runt 4-5 kanske. So long

Trött

Varför är jag konstant trött? Det är inge roligt faktiskt. Jag sitter och gäspar dagarna in och dagarna ut. Jag ska nog försöka sova ut riktigt och bara ta hand om mig själv så fort jag är ledig. Påsarna under mina ögon verkar ha installerat sig och trivs som fisken i vattnet, något jag inte riktigt gillar. Nää, sova några dygn och lite avslappning sen ser jag säkert bättre ut!

The Prestige

Jag sa att jag skulle komma tillbaka igår efter jag sett klart filmerna, men jag var så rädd så jag vågade inte sätta mig vid datorn i mörkret när alla andra låg och sov. Jag är en liten fegis ibland, det måste jag tyvärr erkänna. Men The Prestige var i alla fall bra, jag tror att jag skrivit att jag skulle se den för länge sen men efter att ha sett ungefär 1/3 av filmen och jag inte fattade något så gav jag upp. Igår gjorde jag ett nytt försök och det gick mot förmodan faktiskt ganska bra. Jag förstod det mesta, förutom slutet. Men det får jag ta tag i nästa gång jag ser filmen. Jag tror att det är en sån film man kan se många gånger och för varje gång förstår man lite till. Eller i alla fall jag, haha. Jag är lite trög...

Usch, idag ska jag jobba. Jag orkar inte, inte för att det är speciellt jobbigt men ändå.

Filmkväll

Har precis tittat på en film med min familj, det var huuur länge sen som helst jag gjorde det. Jag kommer inte ens ihåg senast, det måste varit flera år sedan. Ska titta på The Prestige nu också så jag återkommer om ett par timmar igen!


So long


Svartsjuka?

De här tre tjejerna är tillsammans med samma man - Hugh Hefner. Jag undrar om de inte någon gång blir svartsjuka på varandra? Jag menar, Holly får ju helt klart mer uppmärksamhet än de andra två och rykten om bröllop och barn cirkulerar sedan länge. Holly är ju hans, ja vad ska man säga? Hon går före Bridget och Kendra, borde det inte kännas lite konstigt att vara second best? Stannar de för hans skull eller för pengarna och livet som playboy-brud? Och egentligen, vad ser de hos en gammal gubbe? Han kan ju dö när som helst! Nä, inga gubbar för min del. Föresten, är jag den enda som uppmärksammat att Holly alltid (finns ett undantag) står själv på ena sidan bredvid Hef och på andra sidan står alltid Bridget bredvid honom och bredvid henne står Kendra. Är det något uppgjort sedan innan? För jag menar det kan ju inte bara bli så 999 gånger av 1000? Eller?

 




Girls

image116

151

Nu har jag gett er 151 inlägg och jag har inte fått en enda kommentar (!!!) ni är riktigt snåla faktiskt, det gillar jag inte. Att ge och ta heter det faktiskt! Jag skulle ju bli så glad om någon av er kunde lämna en liten liten yttepyttekommentar! Tack på förhand!

Godmorgon

För en gångs skull gick jag upp relativt tidigt (jag har en tendens att inte kliva upp innan 12) och just nu är jag lite trött, men jag blir nog pigg snart. Ska iväg lite senare tror jag, om jag orkar, och fika med en kompis. Men jag får se hur det blir, jag vill helst bara vara hemma och idag och titta på film eller nåt. We will see...

Klockrent

Sex är som bridge. Om du inte har en bra partner är det bäst att du har en bra hand. Woody Allen
Kvinnor behöver en anledning att ha sex. Män behöver bara en plats. Billy Crystal
Nu för tiden är mitt bästa preventivmedel att ha lampan tänd. Joan Rivers
Problemet är att Gud gav mannen en hjärna och en penis, men bara tillräckligt mycket blod för att styra en sak i taget. Robin Williams

Fågelbajs

Idag skulle jag och en kompis äta glass. Vi satt nere vid vattnet och åt glass och helt plötsligt får jag något i nacken och jag skriker upprört till min vän! Jag frågar henne lite irriterat om det är bajs. Hon flyger upp och börjar skratta. Jag har aldrig förut blivit bajsad på av en fågel, första gången idag faktiskt. Det var riktigt äckligt, fast som tur var så var det ingen äcklig lös bajs som det kan vara så min kompis kunde sopa bort det ganska enkelt. Men ändå, fyyy!

image115
Inte min bästa vän...

Mat

Har precis ätit lite mat, jag har ju börjat vara nyttig (ibland i alla fall) så jag stekte på en fiskpanett och skar upp lite sallad. Nu känner jag mig duktig, ska gå ut och gå snart, det behöver jag...

  


Brasse

Jag sitter och inväntar min lön som ska komma om ett par dagar. Jag är i stort behov av en ny vaxning (ursäkta om jag går in på detaljer...) och det snarast möjligt. Helst innan nästa helg om jag ska vara ärlig.

image109


Blä

Idag är jag ledsen, igen... Som vanligt när jag kommer hem på lördagar eller söndagar efter en utekväll. Varför sätter jag ett så lågt pris på mig själv? Varför låter jag honom förnedra mig så som han gör? Jag blir fruktansvärt besviken på mig själv. Igår var inte alls någon rolig kväll, jag var jättefull och på dåligt humör. Åkte först hem till en kompis och satt där och pratade lite, sen åkte vi och mötte min andra vän Angie och så satt vi på en krog och drack lite. Efter ett tag kom det fram en kille som såg helt okej ut och ville bjuda med oss på förfest, vi tackade ja för att vi inte hade så mycket annat för oss. Men sedan får vi syn på sällskapet han är med och ångrar oss djupt. När han kommer fram nästa gång ursäktar vi oss och säger att det uppstått ett litet problem, vi måste vänta på Angies pojkvän bartendern (dock ingen pojkvän till någon av oss, endast en väldigt nära vän...) killen blev lite besviken men ville bjuda oss på en shot ändå.

Framme vid baren står vi och pratar med pojkvännen som inte har en aning om vad vi nyss ljugit ihop. Helt plötsligt frågar killen som ska bjuda på shots om det är okej att han bjuder bartenderns flickvän... Oops! Som tur var hajjade vår käre vän vinken och spelade helt oberörd med. Det var ganska roligt faktiskt, haha! Vid halvtolv gick vi vidare till stället vi planerat att vi skulle till och så satte vi oss där med våra drinkar och allt vad det var vi fick för oss att köpa. Efter en massa springande, dansande och snackande stängde stället och vi gick och ställde oss utanför. Där stod jag med några bekanta och väntade in en efterfest. Efter ett tag ringde Angie från en bekant och sa att jag skulle komma dit och efter att ha blivit förolämpad på grund av min kärlek så fick jag nog och gick till Angie. Väl där rann det tårar på mina kinder men jag blev räddad av Angie och en kille som heter David som undrade lite varför jag var ledsen och så tröstade de mig tillsammans.

Vid 4-tiden tyckte jag att jag fått nog så då tog jag mitt pick och pack och mina vänner och så åkte vi hem. Vaknade imorse vid 9 av att jag var helt uttorkad. Det resulterade i att jag sprang upp till köket och hällde i mig tre stora vattenglas, när jag kom tillbaka till rummet låg Angie där och såg halvdöd ut. Jag erbjöd henne vatten och då tackade hon mig för att jag räddat hennes liv, haha!

Mellan alla dessa tråkigheter finns det trots allt en del roliga grejer. Som till exempel att jag fick höra ett bra antal gånger att jag är fruktansvärt vacker. Det är alltid roligt att få komplimanger! Snart ska jag skriva in en artikel från senaste cosmopolitan som jag tycker stämde in på mig oerhört mycket.


So long


Jag gör det sen...

Har ni hört uttrycket förr? Det är verkligen inget obekant för mig. Dessa små ord - jag gör det sen - ekar ständigt i mitt huvud. Jag pratade om det här lilla fenomenet med min vän häromdagen och hon känner precis likadant. Det handlar om allt, verkligen allt. Skolgrejer, städning, toalettbesök, äta mat, plocka ur diskmaskinen, träna, tvätta kläder, ringa folk, ta tag i saker... Ja, allt som finns! Jag är otroligt trött på att jag skjuter upp saker jämt och ständigt, det är mycket tröttsamt. Nu har jag och min kära vän bestämt oss för att vi ska sluta upp med detta trams, nu ska vi göra allt man måste direkt. Jag tror att min tid kommer räcka till mer saker och jag kommer inte behöva bli irriterad på att folk tjatar på mig. Ganska smart om jag ska vara ärlig, ibland lyser min intelligens igenom. Skämt åsido, jag är faktiskt smart, snart ska jag nog hitta på något att göra. Har för mig att Girls of the playboymansion börjar nu.. So long

Mys

Ja, jag var på äventyr igår kväll och för att inte tala om framåt småtimmarna. Jag har som sagt spenderat tid hemma hos en vän, och vid 7-tiden igårkväll fick vi för oss att vi skulle ut, vi kunde bara inte sitta hemma! Efter lite uppfräschning i form av en snabb dusch och en någorlunda sminkning gav vi oss iväg mot vårt mål, dock väldigt hemligt just här (hoppas ni har överseende med detta). Väl framme var det ganska segt då vi var tidiga för att slippa onödigt inträde osv. Vi satte oss i alla fall vid ett bord och pratade. När jag beger mig till toaletten får min vän dock oväntat (väldigt oinbjudet) sällskap i form av tre, feta riktigt äckliga killar som verkar tro att de kan ta min plats. När jag återvänder får jag tränga mig in och sedan får jag nästan en utskällning för att jag inte söp som resten av fjortisarna på stället (sorry folks, men jag dricker med måtta, i alla fall i det sällskapet...)

Jag och min vän insåg ganska snart att vi inte kunde spendera vår värdefulla tid med dessa icke potentiella pojkvänner så vi gick helt enkelt därifrån. Efter ett kort tag i baren får min vän otaliga flirtiga blickar från bartendern och det slutar med att han bjuder oss på både det ena och det andra. Det var shotar, alkoläsker och annat som slank ner rätt fort. Dessutom var bartendern inte den enda som ville bjuda oss, tydligen. Vi fick shotar och drinkar av andra killar på stället också och jag tror att baktanken var att supa oss under bordet och vad som sedan skulle hända vet bara de själva om (de misslyckades, vi brukar inte dricka oss redlöst onyktra, finns dock undantag haha). Men efter all denna alkohol blev vi som förväntat ganska runda om fötterna så att säga. Det blev, och jag överdriver inte, mycket dans och folk fick nog se en sida av oss som de inte brukar se. Det var allt från golv till tak alltså, ena stunden låg jag på dansgolvet med en kille som tydligen inte kunde stå upp själv (pinsamt) så han föll över mig och vips så låg jag där mitt bland alla fötter. Ajaj säger jag bara, kunde slutat illa. Men som tur var var denna fulla kille trots allt en gentleman och fick mig upp på fötter igen och efter det höll han sig på rätt sida om golvet (med fotsulorna nedåt). Min vän hamnade också på golvet, dock en gång mer än mig, ajaj. Nej ni får inte tro att vi är dräggiga brudar som ligger på dansgolvet, nejnej så är fallet inte! Det bara råkade bli så just igår.

I alla fall när musiken tog slut hamnade vi i en taxi med några manliga vänner och innan vi hann reagera var vi framme vid vårt nästa mål, dock också hemligt för er tyvärr. Vi hamnade i alla fall hemma hos en kille vi känner genom en kompis men där var det segt så tillslut hamnade vi hos vår vän i alla fall. Efter en rad av konstiga grejer så gick vi dit och sov. Nej nu ska jag nog gå och lägga mig, har i och för sig sovit hela dagen (gick upp vid halvfem tror jag) men jag är trött ändå!

So long

Förlåt

image108

Ursäkta mig för min dåliga närvaro de senaste dagarna. Jag har varit hos en kompis och inte haft chans att blogga, men nu är jag hemma igen och fit for fight så att säga. Jag ska strax bjuda er på smaskigt skvaller om vad jag höll hus inatt...

Jeans

Nu har jag som sagt sytt färdigt dem och det kanske finns någon själ där ute i bloggvärlden som är nyfiken på hur de ser ut, så jag har tagit lite kort faktiskt! Inga innan dock, kom på nu att det skulle varit roligt att se hur de såg ut innan menmen. Here they are...


Jag är relativt nöjd...



Nyttig mat

Idag fick jag för mig att jag ska börja äta nyttigt, lättare sagt än gjort... Men efter en stor tonfiskmacka, en yoghurt, lite godis och några chips blev jag fruktansvärt motiverad. Bestämde mig för att äta fisk med spenat och kantareller, inte så bra mix kanske, men det var jättegott faktiskt! Jag hade sallad till också. Gjorde en liten god spenatröra med vitlök och sån där kall sås (typ som creme fresh). Nu är jag proppmätt!

image100
Inte konstigt att man är mätt när man käkat upp den där liksom. Där är min pappa föresten...

Imorgon

Nu har jag sytt klart jeansen, de blev jättebra faktiskt! Nu ser de nästan exakt ut som på bilden. Imorgon ska jag lägga upp en bild så ni får se, hinner inte ikväll för jag måste sussa nu! Imorgon ska jag jobba faktiskt, så jag behöver sova! Annars kommer jag se lika munter ut som hon till höger i bild...

image99
Kom och provsmaka av våra färdiggrillade muntergökar!


Sy

Håller på att fixa mina jeans, som var lite stora, ska sy in dem en bit. Sedan kan jag visa bild här. Grejen är att de krånglar oerhört mycket, för mycket strech alltså.

Fenomen: bakis

Jag är bakis (!!!) (läs: jag blir nästan aldrig bakis, vad höll jag på med igår?). Och inte nog med att jag är bakis, jag har en mensvärk som är fruktansvärt jobbig, jag har inte beställt någon mens nu... Det blev en riktigt rolig kväll igår tillslut. Vid tretiden satt jag och några vänner och åt massa pommes frites och sen gick vi hem och la oss. Jag vaknade lite innan tolv och åkte hem, ska ju jobba idag... Kul... Jag återkommer med utförligare detaljer från igår lite senare ikväll! So long

Morsning korsning

Nu ska jag bege mig till jobbet, och efter det blir det till att träffa pappa och frugan! Det kommer bli trevligt. Och ikväll ska det bli en kväll som jag inte kommer glömma, that's it! Jag ska ha sjukt roligt ikväll har jag bestämt mig för! So long

Godnatt

Snart ska jag gå och lägga mig, jag ska upp och jobba tidigt imorgon och det är också anledningen till att jag sitter hemma och bloggar denna fredagkväll. Imorgon kväll blir det andra bullar, då ska jag inte sitta hemma. Jag kommer dock blogga när jag hämtat mina nya jeans, kanske lägger in en bild om de är fina på. Grejen är att eftersom jag beställt på internet har jag inte provat dem, och det står att man ska beställa en mindre storlek för att de ska sitta tight. Rock & Republic är utav mina erfarenheter stora i storlekarna, har provat både 24 och 25 här hemma och det varierar lite, men 25 är oftast för stora (!) Ouch. Problemet är att det bara fanns storlek 25 (ännu mera ouch) men i och för sig, hellre för stora än för små, jag kan ju alltid lämna in dem till en skräddare om de är för stora. Men jag hoppas för Guds skull att de passar, då ska jag ha dem på mig imorgon! Då blir jag en glad tjej...

image98
Nu ska jag klättra upp i min säng, sweet dreams. So long!


Font

Jag har nu suttit ett bra tag och krånglat med html-koderna på min blogg. Jag kan lite html och det är tur, annars skulle man inte förstå någonting. Men nu är det ju så att jag knappast är någon expert, så det lilla försöket att göra min blogg lite mer jag gick sådär. Jag kan säga så mycket som att ungefär hälften av vad jag ville göra klarade jag galant. Den resterande hälften är ett mysterium. Kan det vara så att man måste uppgradera bloggen något ifall man vill ha fränare utseende? Skulle kunna tänkas... Men jag är relativt nöjd i alla fall, hoppas ni ser någon skillnad!


Ett hav av konstiga tecken, ja typ...


Träna?

Idag har jag varit ute och gått faktiskt! Jag anser att jag är duktig, hoppas innerligt att ni håller med. Jag måste röra på mig mer, jag är konstant trött och det är verkligen inte roligt. När jag var ute och gick förut så hade jag alltid stora mjukisdresser (oftast skolkläder) men nu har jag upptäckt tightsen! De är underbara. Vad jag än gör har jag tights (kalla dem leggings eller tights, don't care...) på mig och det är så skönt. Jag har börjat gå ut och gå i tights också, då med en lång tröja över, möjligtvis linne. Jag gillar dagens mode, försvinn inte please.

image94
För obvious tryck på t-shirten så jag var tvungen att klippa av där...


I love my daddy

Min pappa har kommit hem från en 3 veckors semester i LA och han har köpt jeansen till mig som jag suktat efter länge! Jag är jätteglad, jag ska åka och träffa honom imorgon efter jobbet, har saknat honom och hans fru hemskt mycket de här veckorna. Min pappa är verkligen min stöttepelare, han finns alltid här för mig och han förstår mig. Det ska bli väldigt roligt att träffa dem igen!


Flirt?

Jag bor i ett litet bostadsområde och har gjort i ungefär 8 år. Min granne är cirka 40 år (toooo old för mig med andra ord) och jag har suttit barnvakt där osv. Hans fru är en liten nätt blondin som han fiskat upp någonstans och hon är nästan aldrig hemma för i hennes jobb reser man mycket. Han själv är en mycket speciell människa, omöjlig att diskutera med. Han har alltid rätt, även när han har fel. Han har starka åsikter och sviktar inte i sina framföranden. Jag har väl haft lite små dispyter med honom, han är ju som han är liksom. Men jag vill inte påstå att vi är osams. Dock så känner jag mig obekväm med honom, han är nästintill flirtig mot mig och jag klarar inte av när en man som skulle kunnat vara min pappa ser på mig som sexobjekt (eller hur han nu ser på mig). De tankarna får mig att må illa, jag får nästan kramp i magen. Han kan säga små grejer som att ja nu kommer alla prata om oss för att jag kör dig i min bil, och nej de kommer inte prata om att vi bara är grannar osv osv. Det är inga tydliga grejer, det är bara magkänslan. Han pratar ironiskt, självklart! Men jag känner nästan att han går snäppet över gränsen och jag menar, han är ju ändå min granne och känner mina föräldrar. Det känns lite pinsamt helt ärligt. Jag är nästan lite rädd för honom =O men jag tror inte att han tror något, det hoppas jag verkligen inte.. Han har ju till och med träffat min babe en gång här hemma så han fattar nog vad för killar jag faller för... Inte 40-taggare med fru och barn, no thanks!


image93
Nej, jag vill inte byta plats med dig frugan..

Förlåt

Idag har jag haft alldeles för mycket att göra för att hinna blogga, jag ska försöka hämta min väska hemma hos min lilla kompis men han svarar inte i telefon så jag vet inte. Missade bussen också så nu är jag ledsen... Usch, jag återkommer kanske senare! So long...

Skönhetssömn

För att jag ska kunna vara så glad och trevlig som jag är på jobbet så kan det vara bra om jag sover lite så jag ska nog lämna er nu tror jag. Krypa till kojs (ähum, haha) och dra täcket över mig. Inatt vill jag drömma bra drömmar, om jag kommer ihåg imorgon vad jag drömt och det är någorlunda intressant kanske jag ska skriva lite om drömmar... Kan vara intressant, vet ni föresten vad lucida drömmar är? YEY jag är påläst!

image92
Sweet dreams...

Kundkontakt

Varje dag är jag i kontakt med olika människor, allt ifrån min familj till helt främmande människor som kanske frågar om klockan. Där i mellan träffar jag mina vänner, bekanta, ytligt bekanta, kunder, min arbetsgivare osv. Jag är inte alltid glad och folk uppfattar nog mig som en person som kan visa sina känslor. Jag är oftast glad i offentliga sammanhang, det måste jag understryka. Speciellt är jag en positiv och utåtriktad tjej i mitt jobb. Jag har kontakt med kunder konstant på mitt jobb och i mina arbetsuppgifter ingår det att vara trevlig och göra sitt bästa för att tillfredsställa kunden. Jag blir så glad om någon är trevlig tillbaka mot mig och de är dem oftast, sen finns det självklart surpuppor som inte kan dra på smilbanden, men de är så få att de knappt utmärker sig. Min dag blir otroligt mycket roligare om jag är glad, och är jag glad så blir kunderna glada! De blir nästintill förvånade när det står en glad och trevlig tjej i kassan och att se hur de skiner upp är så härligt. Att göra en annan människa glad genom att endast vara trevlig är något jag mår riktigt bra av. Jag mår mycket bättre nu på mitt jobb än på tidigare jobb som jag haft, jag känner att jag passar in i facket där man har kontakt med kunder. Jag skulle nog bli en bra säljare tror jag. Inte ens att jag vaknat på fel sida skulle kunna göra att jag inte ler mot mina kunder, nej sura miner i en kassa är bara såååå tråkigt! Att komma in i en butik och de som jobbar där inte ens kan hälsa och se trevliga ut, nej nej nej säger jag bara! Där känner man sig inte välkommen. Jag välkomnar mina kunder, jag kanske till och med förbättrar deras dag, för en sak är säker, de gör mina dagar så mycket bättre!

image91
Paul, du som alltid brukar se så glad ut =)

Melissa, damn hot

image90

Hon är snygg, sjunger som en Pussy Cat Doll och dansar som en Gud, what the hell! Varför vann hon inte? Don't get it...


Bus

Eller vad ni nu kallar det för, har precis smörjt in mitt bleka fejjs med brun utan sol, dock en mild variant som knappt syns endast för att få det lite sommarfräscha i hyn. Jag har sagt hejdå till mina vänner som var tvungna att åka hem och reda ut problemen. Ikväll har vi suttit nere på en brygga och lyssnat på svenska favoriter och druckit varm choklad, såå mysigt! Vid 10 började det tyvärr bli lite för kyligt så vi tog vårt pick och pack och gick hem till mig igen och njöt av Pussy cat dolls finalen... Jag är grymt besviken! Jag ville så badly att Melissa skulle vinna, hon var gorgeous! Asia var inte alls lika bra enligt mig, Chelsea var vacker och sjöng fint men hon passade inte riktigt in, tyvärr... Menmen, shit happens! Jag bestämmer ju inte så... Snart ska jag gå och lägga mig, börjar tidigt imorgon. Men jag lovar att ge er något mer läsvärt inom en snar framtid (alltså innan jag går och sussar...)

image89
Om jag är avundsjuk på Nicoles mage? Nejnej...

Smoking hot

image88

Kaos

Stavas kaos verkligen så? Jomen det gör det väl... Jo det är som sagt kaos just nu! Jag har fått flytta hem igen, blev ett litet roligt missförstånd igår så det blev till att packa sakerna och röra sig hemåt igen, haha! Another time.. Nu ringer mitt lilla hjärta (min kära vän) och hon har tydligen jättemycket problem med sin mamma så hon och hennes syster ska komma hem till mig, får se hur länge de stannar här! För min del får de jättegärna vara här, jag hatar att vara ensam. Men det är så tråkigt att det ska behöva bli så här pga av smågrejer. Aja, det är en lång historia, så vi tar den en annan gång. Nu ska jag städa lite i mitt hus så att det ser lite hemtrevligt ut när mina nya inneboende kommer =)

Tjingeling

Nu sitter jag hemma hos min vän som för tillfället är och duschar! Vi ska titta på film och ta det lugnt, båda ska upp och jobba imorgon så det behövs.. Ni får ha en trevlig kväll, jag ska njuta av min utan tjatande föräldrar osv...

Byebye

Nu har jag packat ihop lite kläder och annat man kan behöva så tänker jag åka hem till en kompis och bo där, ska bli asnajs! Jag behöver komma bort ett tag så det blir perfekt. Självklart kommer jag uppdatera här ändå, för det finns ju dator där ;) Så vi hörs snart igen!

Favoriter

Jag har tänkt lista mina favoritbloggar ett bra tag men aldrig riktigt fått arslet ur vagnen och gjort det. Men nu är det dags och jag hoppas att ni uppskattar det =) det här kanske inte är de bästa bloggarna men det är de bloggarna jag klickar in på minst en gång om dagen om det finns en dator i närheten. Det är människorna som ligger bakom de här bloggarna som får mig att bli intresserad av det som de skriver, det kan vara för att det är roligt att läsa om vad de har för sig på dagarna eller intressant för att de ger mig ett gott skratt =)

yenny - den här tjejen skriver på ett otroligt underhållande sätt, tyvärr uppdateras den inte lika ofta längre men jag njuter för fulla drag när hon kommer med ett nytt inlägg. Jag har läst den här bloggen väldigt länge och jag var med under de veckor som hon hade den nedstängd (kommer inte ihåg exakt hur länge, men jag vet att jag tyckte det var oerhört tråkigt). Jag gillar hennes stil för hon skriver på ett ärligt sätt och skiter i vad andra ska tycka, hon är bara sig själv rakt igenom, har jag fått känslan av i alla fall!

izza - den här bloggen har jag läst länge, men bara för att hon inte ligger på blogg.se längre så har jag en tendens att glömma henne, men jag kommer på väldigt fort att det var något som saknades och det var den här öppna, glada och energiska tjejen som man aldrig får nog av. Hon visar bilder på sig själv och andra, hon kämpar på med retusch och jag tycker hon gör det riktigt bra. Hon skriver om saker som alla människor berörs av, men hon skriver på ett positivt sätt som gör att vardagen känns mer okej att leva med.

kenza - ju fler bilder jag får se på den här tjejen desto vackrare blir hon i mina ögon. Hon skriver inte om så mycket speciella saker som får mig att bli intresserad, men hennes vardag är kantad av saker som inte alls hör ihop, hon är lyckligt förälskad, men har samtidigt problem med sin pappa och hon delar med sig av båda delarna och man får sätta sig in i hennes liv. Dock är som sagt hennes texter inte det som intresserar mig mest, utan anledningen till varför jag knappar mig in på hennes blogg är för att se hennes bilder, hennes kläder (som för mestadels är riktigt snygga) och hon är obeskrivligt vacker!

Josie - den här bloggen är relativt färsk för mig, jag har precis börjat läsa den faktiskt. Jag delar inte alls alla hennes värderingar och hennes smak är blandad, men jag gillar att se alla nya kändisbilder och hon uppdaterar relativt ofta så det är ett plus. Det är intressant att läsa om henne också, för hon verkar leva i sin egna lilla värld, då hon är anonym har jag ingen aning om hur det är i verkligheten, men jag får den känslan.

So long fuckers

Nattinatti

Jag vågar inte gå in i mammas hus och äta så jag kan väl lika gärna gå och lägga mig.. Blir väl att ligga här och deppa, fälla en liten tår tillsammans med idol-markus på lugna favoriter... Nej, tårar hoppas jag att jag slipper, det blir så jobbigt då..Jag gråter alldeles för mycket nu för tiden, en riktig lipsill har jag blivit (har ett svagt minne av att det kallas så, rätta mig gärna om jag har fel)...

Nej nu får ni sova så sött, på kärt återseende imorgon! Jag måste bara påpeka att jag varit en hejjare på att uppdatera nu de senaste dagarna YEEY, ett plus till mig =)

Hungrig

Av ren frustration slängde jag min tallrik med mat i marken och den gick i tusen bitar, ursäkta om jag framställer mig själv som en galning, det är jag verkligen inte. Ni får inte bli rädda nu, det handlade bara om att jag hade ett fruktansvärt gräl med mina föräldrar som sagt och min tallrik med underbar köttfärssås och spaghetti fick bli det jag avreagerade mig på. Undra om mamma har städat upp efter mig, för det har inte jag gjort i alla fall.. Ligger väl köttfärssås på hela tomten nu... Ooops. Jag tror inte hon har städat i och för sig, jag får säkert ta hand om det imorgon. Hon kom hit för ett tag sen och skulle prata men det enda jag intresserade mig av var att sitta och titta på bilder på Nicole Richie så hon tröttnade tillslut och gick härifrån med orden att jag blir bannad här hemifrån om jag inte ber om ursäkt, okej hon sa inte bannad men typ...

Fuck

Just nu sitter jag ensam i mitt hus, jag har blivit utslängd av mina föräldrar av någon töntig anledning, lugnar säkert ned sig snart... Känns inge roligt i alla fall. Sen så driver någon med mig genom lilla baben och jag hatar sånt, jag orkar inte hålla på med massa tjaffs. Så framställs jag som nån idiot som inte fattar någonting, jag fattade i och för sig direkt att det var något som inte stämde så det är ganska lugnt. Men jag orkar inte med det just nu, känns jobbigt att det är massa bråk med min föräldrar så ska någon jävel hålla på att driva med mig, nej tack! Nu vill jag bara gå och lägga mig och aldrig vakna...

Fräscha naglar

Fräscha naglar är ett måste för mig, jag håller på med mina naglar en hel del, både på händerna och fötterna... Jag älskar fransk manikyr, det ser elegant och fräscht ut! Ibland kan det dock vara roligt att ha exempelvis röda naglar, speciellt om man har kläder som är svarta/vita/gråa. Just nu sitter jag och målar mina naglar, det blir fransk manikyr idag faktiskt, hade röda i helgen och omväxling förnöjer. På tånaglarna mixar jag också med färger, ibland känns det fräscht med fransk manikyr även på fötterna (är det då det kallas pedikyr? Haha) men oftast kör jag på röda eller rosa =) mina kompisar tycker att det är konstigt med fransk manikyr på tånaglarna, men jag fattar inte varför, det ser bara sjukt fräscht ut.. Eller?

 

Skinny bitch

Elsa Hosk är i mina ögon inte vacker på den här bilden, nej hon är alldeles för underviktig här för min smak. Visst, jag gillar att vara smal och tycker att det är snyggt, men inte smal! Skinny är bara förnamnet...

image83


Mini...

Jag blev minst sagt förvånad när jag hittar en (!) nakenbild på Mini Andén, det trodde jag inte om henne. Nu var det självklart inte så att jag satt och letade efter nakenbilder utan jag satt och tittade på modellbilder på Mikas och upptäcker till min förvåning en bild som snart skall uppenbara sig för er. Nej, vad som helst kan man ju inte gå med på som modell. Och what about the hair? Hur vill ni ha det där nere? Allt bort eller naturligt? Eller mitt emellan?

Mini fläker ut sig...

Va?

Vad gör jag? Slösar bort mina lediga dagar genom att sitta och titta på tv och titta på bilder på facebook, haha! Jag borde hitta på något. Jag vill i och för sig träffa min lilla babe men frågan är om han vill det =S


Varje kväll när jag går och lägger mig funderar jag på tusen olika saker, ibland kommer jag på jätteroliga grejer som jag ska skriva ner här i bloggen, men sen på morgonen när jag vaknar har jag helt glömt bort allt roligt =/ det är lite trist.. Men jag tror att jag kommer på saker för varje dag som går ändå och jag hoppas jag mättar ert behov av intressant läsning ;) haha!


Frukost

I min familj lägger man in smörkniven på smörpaketet och osthyveln tillsammans med osten i kylen när man använt det. Jag har aldrig riktigt förstått mig på att lägga det i diskmaskinen efter att ha använt det en gång =S det känns onödigt, för om någon annan ska äta direkt efter så måste den diska osthyveln eftersom den nu ligger i slasken eller trängs i diskmaskinen med andra bestick. Nej jag tycker att man lika gärna kan ha osthyveln i kylen, så länge den är fräsch. Andra tillbehör till andra pålägg lägger vi inte in i kylen igen, så som knivar till mjukost och liknande. Men smörkniv och osthyvel, why not?

Godmorgon

Idag gick jag upp i någorlunda tid, kändes lite dåligt att gå upp halvtre igår, men det var skönt att sova ut =) gårkvällen slutade med ett telefonsamtal med love (trodde aldrig jag skulle våga ringa men det gjorde jag och samtalet varade i mer än 20 minuter haha). Jag vill bara träffa honom nu, ligga i hans säng och killa honom på ryggen, höra hans andetag och känna lukten av hans nydushade kropp. Mmmmmmmmmm säger jag bara. Ja tack, ska försöka ragga lite på honom idag haha =)


Eww

Dagens avsnitt av Dr 90210 var inte riktigt så nice som jag hade hoppats på... Den ena ska operera sitt könsorgan och en liten unge skulle bli omskuren. Fy alltså, sånt här gillar jag inte.

Jag blir helt förvånad när en familj ska omskära sin lilla bebis och låter en kirurg komma hem till dem och göra det. De har då bjudit hem hela släkten och alla vänner för att hålla en ceremoni samtidigt som deras son bli omskuren, alltså usch usch usch. Vem vill se när ett litet stackars spädbarn blir omskuret? De höll värsta festen och ansåg att det var en mycket helig och fin stund. Jag har aldrig ens fattat varför man skär om (eller det kanske heter omskär´?) folk... Det känns väldigt läskigt och onaturligt på något sätt. Nej, jag kommer aldrig utsätta mina barn för något sådant hemskt.

ÅHHHHHHHHHH

Jag vet inte vad jag ska tro, jag vet inte vad jag ska känna... Jag vet bara att allt är väldigt väldigt rörigt just nu, folk beter sig illa och är inte ärliga och jag står mitt i och fattar ingenting.. Det är såååå trist!


Nutte

Åh min lilla sötnöt berättade precis att han tänkte på mig nu, inte bara sådär men han hade tydligen blivit påmind av mig och jag blir sååå glad att han berättar sånt =) det får mig att hoppas på det bästa liksom!

Hihi

Are there a gun in your pocket, or are you just happy to see me?

Tonight

Nu har jag skrivit till min desperata beundrare att jag är upptagen och hans svar var: tråkigt... Ja, mycket tråkigt för dig att jag ska behöva put up a story för att du ska fatta att jag inte är intresserad...

Ikväll ska jag titta på tv, kl 22 är det simple life och det efterföljs av the girls next door, niiice program ikväll med andra ord! Jag blir så inspirerad av playboytjejernas kroppar och vill bara se ut som dem så då börjar jag träna och äta bra grejer =P det varar i och för sig oftast bara ett par timmar kanske upp till en dag, men endå...

image80


38?

Vänta nu här, vad har jag missat? Det kan inte stämma att denna kvinna är född 1969! Jag förstår inte, hon ser sjukt fräsch och ung ut för att leva sitt 38de år i livet. Jag är väldigt confused just nu alltså...



The secret man

Ja, han som inte längre är hemlig... Han är i alla fall en 25-årig, desperat, toalettpapperhandlande pappa och jag ogillar det skarpt. Jag är inte intresserad av att bli mamma över en natt och jag är inte heller intresserad av en kille som verkar vara så desperat att han skickar nya sms så fort jag inte svarar. Han är lite läskig helt ärligt. Jag har inte svarat på de tre sista smsen men ändå så fortsätter han att skicka sms och han skriver själv att jag dissar honom, men kan han inte ge sig då? Jag ska skriva att jag har pojkvän så kanske jag slipper pinsamma sms och konstig stämning när jag jobbar. Jag orkar inte med efterhängsna killar.

Det roliga är att så fort en kille verkar vara desperat så blir han osexig i mina ögon och jag förstår att det är samma sak gällande tjejer. Men nu förstår jag verkligen vad folk menar, man vill inte ha en kille som hela tiden hänger på låset och skickar ca 200 sms om dagen, även om man inte svarar. Det känns så sjukt desperat att jag blir lite rädd. Nej, killar ni måste vara lite dissiga så ni blir intressanta (inte dissiga bokstavligt menat, men lite småflirtiga fast ändå svåra, ni ska inte vara otrevliga dock).

image78
Nej tack...

Hes

Jag sitter framför tvn och tittar på The worlds sexiest blondes... Jag är fruktansvärt hes från gårkvällen då jag var ute med några vänner och massa andra =) det var verkligen roligt och min deppiga morgon slutade i en sjukt rolig kväll, så det kändes skönt! Det blev mycket dansande och sjungande igår, mycket trevligt. Träffade flera ex där haha... Lite knasigt var det, men kul ändå. Efter en hel del roliga saker så som båtåkning och trevliga människor begav jag mig hemåt runt tretiden. Vaknade vid halvtre idag och nu känner jag mig utvilad!

Sliten

Ska gå och ta en dusch och dra på mig en mysig mjukisdress sen blir det nog film och lite bloggande =)

Fröken Alba

Hon är vacker, visst. Hon har den snyggaste jävla kroppen i universum typ och hon är alltid brun och fräsch. Avundsjuk jag? Nejnej, haha. Men jag tycker faktiskt inte att hon är så snygg i ansiktet, hon är söt, men inte något speciellt enligt mig. Men såklart, jag skulle ju inte banga på att se ut som henne!




Ledsen

Jag är verkligen ledsen just nu. Igår var en hemsk dag och jag orkar inte ens skriva vad som hände, det tar jag senare. Nu ska jag gå och lägga mig och sova ett tag. Sov 4 timmar inatt, inte att rekommendera när man ska jobba...

God eftermiddag

Idag har jag hunnit med en hel del, gick upp vid 7 och åkte till tandläkaren, sedan åkte jag till min kära vän Angie och var där ett tag, åt lite frukost för andra gången idag. Sedan gick vi några ärenden på stan och sen gick vi och bättrade på brännan lite på solkungen. Nu är jag äntligen hemma och ska äta lite, är hur hungrig som helst!

=S

Nu vet jag vem den hemlige mannen är, för man är han det vill jag lova. Han skickade en bild och ding sa det i mitt huvud men alltså what? Jag vet inte hur gammal han är men på bilden han skickade håller han i en liten bebis =S är han pappa liksom? Jag är 18, ung och oförstörd... Hahahaha! Nej men visst, han ser bra ut... Helt okej faktiskt, men han är nog lite gammal kanske...

Sweet dreams...

Varför?

Varför är ni så fruktansvärt fega och inte vågar kommentera? Rädda för att vara den första eller vadå? Var anonyma om det är så, jag menar jag frågar ju er om hjälp ibland faktiskt! Skulle vara jättetrevligt att få lite feedback =)

Dr 90210

Sitter och lyssnar med ett halvt öra på vad de säger på just Dr 90210, jag klarar nämligen inte av att se när operationerna utförs. Det är allt för blodigt och ärligt om hur vi verkligen ser ut där inne så det hoppar jag över. Att se resultaten är däremot något jag gillar skarpt. Mycket intressant att se folks bröstförstoringar, fettsugningar, ansiktslyftningar osv efter operationen. Långt efter helst så att det är helt läkt. Jag är så tjejig och töntig av mig, jag vet. Men sån är jag. Jag skulle ju vilja ha lite mer innanför bh:n men bara tanken på hur det ser ut när ingreppet utförs ger mig kvälvningar =O

 
Ser man ut så här efter kanske man kan gå med på det ändå?!

Hjälp mig!!!

Okej, jag jobbar i en butik och nej jag kan inte säga vilken, jag är hemskt ledsen men då förstörs hela den här grejen med anonym bloggning. Men i alla fall, där jag jobbar är vi inte så många anställda och vi har många stammisar, de flesta medelåldersgubbar eller mammor som handlar glass åt sina barn. Typ... Jag har inte jobbat så länge och vad jag kan minnas har jag inte sett en enda potentiell pojkvän ens så nära som 100 m därifrån (Skulle vara min loverboy när jag och han åker förbi med hans bil, men vi räknar bort honom). Helt plötsligt och oerhört oväntat plingar det till i min lilla telefon. Plingelingdingdong typ och jag tror att det är någon av mina kära vänner som kanske kommit på att de skulle ringt mig (!!!) men icke sa nicke! Jag ser att det är ett nummer jag inte har inlagt, och såklart är det ett kontantkort, inte bra inte bra... Det står i alla fall så här: Hej tjejen. Ursäkta att jag frågar men jobbar du på --------- ..? Jag blir minst sagt fundersam och undrar vad det kan vara för hemlig människa som helt plötsligt denna härliga torsdagskväll fick för sig att höra av sig till mig. Min första fråga är: känner jag människan? Min andra fråga är: Varför lämnar idioten inget namn? Min tredje fråga är: Hur i helskotta fick människan mitt nummer? Okej, jag har abonnemang och mitt nummer ligger (bra ibland, dåligt ofta) på eniro, hitta, you name it... Såklart kan man få reda på mitt nummer.. MEN, och jag vill nästan understryka det, hur vet personen vad jag heter? Alltså jag tänkte kanske att det var någon jag kände men för säkerhetens skull drog jag iväg det klassiska: Vem är du? Till svar får jag alldeles för många minuter senare: Om det är du som jobbar där så är jag en kund som tycker att du är väldigt söt :-).

Oh my God... Vem är du? Vem är denna hemliga, näst intill skrämmande beundrare? Det finns inga snygga killar som handlar hos mig, inga snygga tjejer för den delen heller för antingen är de under 12 (jag kan inte säga att en 12-åring är snygg, eller kanske men nej...) eller över 33,5.. Medelåldern på kunderna skulle kunna antas till 52 vårar och 2 månader. Ungefär.

Grejen är att sånt här skrämmer mig, nu svarar personen inte heller på mitt sms: Usch vad jobbigt, nu är du alltför hemlig. Det här funkar inte för mig, jag måste veta vem det är... Jag måste måste. Jag ber för mitt liv att det inte är, ja, inga namn nämnda men fikakillen kan vi döpa honom till! Då dör jag...

Herregud nu har personen sagt att h?n brukar komma in och handla med randiga byxor och keps... Shit vad det snurrar i mitt huvud nu, jag fick precis ett par randiga byxor på min synaps (eller var det näthinnan?) och de satt inte på någon heting... Eller jag tror inte det, nu inbillar jag mig det värsta, men det är nog bra annars blir jag väldigt ledsen.. Hur ska jag kunna gå till jobbet nu? Jag kommer ju inte kunna sluta titta på allas byxor och tänka: Är det han, han eller den där polacken där kanske.. Eller kanske grannkärringen hahaha! Nej men jag skulle nog tro att det är en kille helt ärligt. Men, aaaah sånt här gör mig galen!

Okej, uppföljning följer, I promise!

Idétorka?

Hallå!? Mina kära medbloggerskor, är det bloggtorka idag? Nu har ingen av mina favoritbloggar uppdaterat på länge (okej, några timmar haha). Jag kanske inte ska säga något, mina bloggtorkor brukar vara i flera dygn, ibland flera veckor =O okej, jag lovar, I wont let you down this time... Jag ska inte vara borta från er i flera dagar, jag ska uppdatera så ofta jag kan! Hihi...


Skinny?

Ja, det finns många studier kring hur man både går upp och ner i vikt, de flesta förstår nog att både mat och träning ligger till grund för att både upp eller ner i vikt. Studierna blir hur som helst fler och fler och har urartat för länge sedan. Med tanke på att utvecklade studier får kritik från forskare som gjort motstudier så kan man ju inte lita på något man läser eller hör. Häromdagen (jag gillar det när det är ihopsatt, för jag säger det så faktiskt) så kom min käre vän Angie och berättade för mig en teori angående varför jag är så smal. Hon började med att påpeka att jag sover väldigt mycket och sedan kom hon till studien; nämligen att vi sköna lirare som bara sover hela dagarna är smala just precis för att vi sover. Hmm tänkte jag, jag tror i och för sig inte riktigt på den teorin. Men min kompis gör det tydligen. Jag skulle tro att min smala lilla kropp är byggd av mina 1-gång-om-året-powerwalks och all onyttig mat jag drar i mig, eller inte... Nej men helt ärligt så tror jag att det handlar om arv, jag är nog inte smal för att jag gör si eller så, jag är naturligt smal (dock har min mage börjat uppföra sig mycket märkligt och lyder inte alls mina order om att passa in med min övriga kropp), mina föräldrar är relativt smala och jag tror det kommer därifrån. Jag är inte smal så alltså, inte benig. Jag har bara smala höfter och små bröst, smala lår.. Så jag ser ut att vara väldigt smal men jag är faktiskt inte underviktig!

Ja, teorier om varför man ser ut på den ena eller det andra sättet, dem ska man ta med en klackspark =)

image74
Hon måste sova 24 timmar om dygnet...

Hungrig som aldrig förr

Kom precis hem från jobbet, har inte ätit något idag, eller frukost men inget mer så nu är jag jättehungrig. Ska äta två ägg och sen tänker jag nog trycka i mig några plättar också =) Har gjort en spellista med de bästa låtarna som jag sitter och myser till nu =p imorgon är jag ledig, det ska bli underbart! Då ska jag träffa en kompis och så ska vi typ ta det lugnt och ha det trevligt i hennes lägenhet =) det blir nog trevlig!

Film?

Jag har blivit en riktig filmoman eller vad man nu ska säga... Förut tittade jag aldrig på film, förutom i våras när jag brukade vara med min huskompis, men annars blev det inte mycket tv över huvud taget. Numera tittar jag på film jämt, varje dag typ. Kanske beror på att jag har tid och dessutom har tillgång till många filmer! Snart ska jag gå och titta på the break up.

Idag har jag köpt lite nytt, en plånbok och en klänning =) kanske lägger upp bild sen!

Orsa Grönklitt

Okeej!? Vad är detta? Hur i helsike kan man döpa något till ett så hemskt konstigt namn? Jag uppmärksammade detta namn för kanske ett år sedan på bussen troligtvis på väg till skolan... När min blick fästes vid den rektangulära reklamskylten var det som ett moln av detta namn i min syn. Orsa Grönklitt ekade sakta i mitt huvud och jag tänkte bara att hur kan man vilja ta dit sina barn? Tänk er att vara ungefär 7 år och så säger mamma och pappa att Kom nu lilla Lisa, nu ska vi åka till Orsa Grönklitt! Stackars barn! Detta namn får mig bara att tänka på något helt annat än vad det tydligen är, nämligen (håll i hatten gott folk) den lilla plingan (sesam öppna dig, inside-skämt) som vi flickor har, med andra ord klitoris. Jag har hört ett antal gånger att den lilla grejen kallas för klitta och diverse andra konstiga smeknamn. Och att lära mitt barn att säga Orsa Grönklitt eller att spendera nästa lediga dag där med min familj kan jag inte tänka mig. Nej det skulle bara få mig att tänka i konstiga banor, gröna klittor osv. Jag hoppas ni förstår mitt budskap, men HEY är det ingen som håller med?

image72
And here we got it...

Underbara

Den här låten är underbar, riktigt skön att lyssna på!


I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

Release me

Just nu känns min värld upp och ner, allt är bara en fet mess. Jag vet inte hur mycket jag orkar skriva ner, egentligen skulle jag vilja berätta hela storyn för er, men jag vet inte... Jag får ju inga kommentarer heller så jag vet inte vad ni vill läsa om =S

Hemma

Nyss hemkommen från en liten powerwalk, känner att jag behöver en liten sista-minuten-uppfräschning innan jag är ledig lite mer och kan hänga på stranden! Lite bättre uppdatering senare..

Lunch

Har slängt i mig lite lunch, ska snart iväg och jobba lite. Inga långa pass nu alltså, men det är huuur skönt som helst. Värre blir det, resten av veckan är tidiga starttider och sena slutatider.. Usch vad tråkigt! Nu ska jag njuta lite av min ledighet som varar i ungefär en timme till!

Filmtime

Nu ska jag titta på film, blir The Holiday! Hoppas den är bra.. Jag orkar elt ärligt inte ligga ute i solen, kommer bara somna...

Underbara sol

Jag sitter just nu ute på min altan med min laptop, kände att jag inte orkade ligga i solen konstant så jag tar en paus då och då och sätter mig i skuggan en liten stund. Det behövs kan jag säga, jag har varit ute i solen i kanske 20 minuter och jag har redan bränt mig (!) Ajaj... Jag är visserligen fräknig i ansiktet och har lite lättare att bränna mig, men ändå.. Har ju ändå solskyddsfaktor 40 i ansiktet, haha! Lillasysters =) Alltid bra, jag gillar inte att bränna mig, så jag har 4 på kroppen också. Det är bra tror jag, jag har fått för mig det i alla fall, det återstår att se...

image71
Jag har faktiskt en sån här gammal laptop, men den är bra, haha!

Tjenatjena

Det rä så soligt ute så jag vägrar sitta inne och knåpa ihop en drös med inlägg som jag inte gett er i helgen, men gott folk det kommer det kommer =) i kväll om inte annat? =)


image70


RSS 2.0