Byebye

Nu stänger jag nog ner den här bloggen.. Jag älskar mig själv och mina påhittiga inlägg så jag tänker kopiera dem till min nya icke-anonyma blogg!

Stupid

Stupid stupid me! Jag har fuskat! Jag har inte alls hållt mig till min diet. Igår släppte jag totalt på mina hämninar (för att inte tala om dagens frukost). Igår åt jag kött, potatisgratäng, bea-sås, godis, choklad, chips och njöt av livet! Detta fick jag lite ångest för idag, men ja, har jag börjat kan jag lika gärna fortsätta. Så till frukost imorse åt jag ett ägg, en smörgås med ost, ett glas yoghurt, typ 15 kakor (ja, det är sant...). Sen dess har jag deppat lite och pluggat. Jag är duktig med plugget, men oerhört odisciplinerad kring mitt matintag. Nu har jag förövrigt bestämt mig för att gå en lååång promenad (i rask takt) och på måndag gäller nya tag med dieten.

Goddag

Dagens rubrik återkommer alltför ofta tycker jag nog, men jag har ingen fantasi för tillfället så det får vara som det är helt enkelt. Idag har jag varit i skolan, solat i 16 minuter (endast för lite sommarkänsla) och köpt tre par nya skor. Jag är nöjd nöjd nöjd. Dessutom har jag varit ute och gått och det kändes riktigt bra. Snart ska jag förhoppningsvis äta middag och sedan blir det koncentrerad pluggning.

Min diet (eller vad man nu ska kalla det) går alldeles utmärkt, kan bero på att det är första dagen och jag endast har hunnit igenom två mål... Men jag ska klara det här, you'll see....


Before

Innan jag sätter igång med skolarbete och annat mycket intressant (!) så som städning, tvättning, duschning osv. så ska jag planera min framtida diet lite fint här på bloggen. Jag menar här på bloggen ligger den alltid kvar, jag tappar inte bort den och jag påminns om den hela tiden. Sjukt bra drag av mig. Jag har här och nu idag bestämt mig för att ändra min kostvanor något. I tre veckor ska jag hålla mig borta från allt vad glass och godis heter, nu är det andra bullar som gäller! Jag ska sätta upp en lista för vad jag får äta och en för vad jag inte får äta! Detta tycker jag är mycket smart. Någon som är sugen att hoppa på min diet?

Först en allmän dag-mats-planering...
Frukost: 1 ägg, 1 dl färskpressad juice
Lunch: rimlig mängd fisk, kött eller kyckling, sallad (ej pasta) 1 glas vatten
Middag: rimlig mängd fisk, kött, kyckling, skinka eller ägg, sallad, vatten eller mjölk (gärna broccoli, avocado osv)
Mellanmål: inga mellanmål, dock skall en vattenflaska medfölja var jag än går. Känner jag sukt efter något dricker jag vatten.

Detta får jag äta/dricka, i rimliga mängder:
Ägg
Frukt
Grönsaker
Kött
Fisk
Kyckling
Skinka
Bönor
Osötad juice (färskpressad)
Vatten
Alkohol+läsk (drinkar), Cider och shotar (den här punkten är en väldigt missanpassad del i min får-äta-lista, dock kan jag inte hålla mig borta från alkoholen och jag är en sofistikerad människa så jag dricker knappast rent... Och ja, jag vet att alkohol är den störste förrädaren när det gäller att gå ner i vikt och hålla den, men det får bli min lilla goda parentes i mitt numera tråkiga liv...)

Detta får jag ej äta/dricka över huvud taget:
Pasta
Potatis
Ris
Godis
Glass
Chips
Yoghurt
Sylt
Bakelser i alla former
Kaffe

Fortsättning på listorna följer...

Ja, då var det mesta avklarat! Förutom själva processen. Det kommer bli tufft, men jag kommer vara stolt, smal och snygg efteråt... Förövrigt ska jag sola imorgon, köpa nya skor, göra situps, armhävningar och gå ut och gå! Utöver detta skall jag plugga och vara en duktig flicka.

Den här dieten skall jag hålla på med tills höstlovet vecka 44, tror jag att det var... Efter det kommer jag vilja fortsätta, det vet jag...

Utöver att jag känner att jag äter dåligt, så har jag fått dålig hy och min kropp verkar säcka ihop. Det är alltså dags att ta tag i träningen också. Även att sola lite då och då (högst en gång i veckan, endast för att se lite fräsch ut) kommer få min hy att se strålande ut! Over and out... Tack för idag och tack för mig!

RSS 2.0