Tänkte skriva ett brev till Greg

Ni vet Greg som skrivit boken: "dumpa honon, han vill faktiskt inte ha dig"...


Hej Greg!

Jag har dejtat en kille lite halvt sedan ungefär ett halvår tillbaka. Först var vi väl typ tillsammans och allt var bra, tills jag började gnälla. Men det var bara för att han inte ville ses så ofta längre och aldrig ville att jag skulle vara med när han var med sina kompisar även fast han är den enda som inte stadgat sig och de andras tjejer brukar vara med. Sen så ville han aldrig gå på krogen med mig heller. Dessutom ville han aldrig ha sex med mig, han skyllde på att han var stressad och inne i en dålig period, han hade precis gjort slut med sin förra tjej när vi började träffas förstår du. Fast vi hade ju förstås massa sex i början. Jag gnällde så mycket och då tyckte han att jag var jobbig och att vi skulle sluta ses som ett par och bara ses ibland. Han sa att han inte klarade av ett förhållande nu men att jag ändå var mer än en vän, mer speciell. Nu ses vi ibland, mest när han har lust. Oftast får jag dock tjata för att få vara med honom och han säger hela tiden att det inte är bra att vi har sex och sånt, han säger att han inte vill såra mig och att jag är för bra för honom. Fast sen så har vi sex ändå. Jag blir ofta arg på honom och raderar hans nummer, inte alltför sällan gråter jag också. Han blir bara arg när jag försöker diskutera och avbryter alltid för att han ska göra något annat. Men han måste väl vara kär i mig ändå, eller hur Greg?




Hej kära tjatmoster!

Hur många gånger ska jag behöva säga det här!? Du är för snygg, smart och bra för honom. Och han vill inte ha dig. Faktiskt. Då skulle han velat träffa dig oftare och han skulle vilja visa upp vilken vacker, söt och smart tjej han har träffat. Han skulle visa hur fantastiskt hans liv var och han skulle ta tid till att lyssna på dig om du ville prata. Och som du skriver, förut var ni tillsammans men nu är ni något annat, alltså INTE tillsammans. Och om jag förstår det rätt så vill du vara tillsammans och inte vara hans lilla leksak som han kan leka med när han känner för det. Sluta ringa och tjata på honom, ge dig ut på singelmarknaden och hitta en ny mycket bättre pudding!

Träningsschema

Jag ska som sagt träna minst 4 gånger i veckan. Två riktigt jobbiga konditionspass och två ännu jobbigare styrkepass. Jag börjar på riktigt imorgn med pass nummer 1.

1. Konditionsträning trampmaskin/löpband 45 min, cykel 25 min
2. Uppvärmning kondition 10 min, Styrketräning armar + mage + rygg
3. Konditionsträning trampmaskin/löpband 45 min, cykel 25 min
4. Uppvärmning kondition 10 min, Styrketräning ben + rumpa

3 weeks

Tre veckor tills semestern och jag är laddad till tusen. Med ett satskort och en jävla vilja ska jag gå ner från 55 till 50 kg. Har redan tjuvstartat träningen, men vikten är fortfarande stadig. Jag lovar mig själv att jag ska klara detta. Om tre veckor ska jag stå framför spegeln och tänka: fan vilken snygg tjej. Jag ska nog köra lite bilder också, lägger möjligvis upp här. Mycket frukost, mindre lunch och lite middag. Inget onyttigt i veckorna. Frukt till mellanmål och efter lunch och middag. Gå till och från jobbet, träna minst 4 gånger i veckan. Mitt upplägg...

RSS 2.0