Besatt

Jag är som besatt av kärlek! Helt sanslöst! Jag behöver någon hela tiden, någon som håller om mig, någon som pussar på mig eller rent ut sagt någon som knullar med mig! Okej, bara för att man gör såna här saker med någon så är det ju inte kärlek, men jag är en sån person som inte klarar av att ha sex med någon utan att ha känslor för personen. Med andra ord utvecklar jag känslor till typ alla (okej så många är dem inte..) jag har sex med. Det finns ett undantag, ett jävla one night stand som jag hade en gång. Jag kände och känner visserligen killen ifråga, men det är inget romantiskt minne direkt!

Just nu försöker jag ragga hit en kille som jag tycker om väldigt mycket, känslorna börjar dock avta. Men det är inte för intet jag försöker få hit honom, jag behöver hjälp med skolarbete! Haha!

Mycket nu

Jag har helt sanslöst mycket att göra för tillfället. Jag har tre stora grejer till nästa vecka och jag känner mig inte ens i närheten av färdig! Dessutom börjar alla skivor nästa vecka, och när väl den första varit så rullar det på kontinuerligt till juni.... AAAAAa! Jag har inte råd och jag har inte tid!

Dock är jag taggad till min egen skiva, kommer bli sjukt kul! Dessutom så håller jag på att sy en klänning till en annan skiva jag ska gå på, jag ska vara Audrey Hepburn så det blir en svart långklänning! Tyget till min klänning till min egen skiva kommer troligtvis i veckan.

Jag funderar på att ta en promenad nu faktiskt, rensa tankarna lite! Vi får se..


It's time

Jag är sugen på att ha någonstans att bara skriva av mig. Nu tänker jag uppta den här bloggen igen och precis som förut, skriva om mina bravader! Let's do this!

Ångest

Just nu sitter jag hemma hos pappa och har en fruktansvärd ångest. Ångesten grundar sig främst på att jag gjorde av med alldeles för mycket pengar igår, cirka 600 kr av min väldigt dåliga ekonomi för tillfället. Det finns dock en till anledning till varför jag har ångest, och det är att jag dum som jag är ringde till en kille igår som jag verkligen inte får ringa till. Jag förstår inte hur jah kan vara så korkad, alkohol är inge bra! Jag har inte ringt honom på 1,5 vecka, och det är verkligen bra. Men så ringer jag honom igår och så blir det bråk, jag orkar inte.

Aja, nu ska jag iväg och lämna tillbaka ett par skor på Zara som jag ändå inte har råd att ha kvar... Usch på mig... Det är fan den åttonde idag, typ år och dar till lön! I och för sig så ska jag inte gå ut någonting den närmsta veckan och helgen som följer, så det kanske är lugnt...

So long

RSS 2.0