Hej

Har varit väldigt frånvarande här har jag upptäckt, men det är inge roligt att skriva när ingen kommenterar så jag vet inte om jag orkar skriva så ofta! Vi får se..

Goddag

Ja, ännu en helg till mitt förfogande. Jag kan ju meddela att jag och min boyfriend har gjort slut, känns okej faktiskt. Därför jag inte orkade skriva så mycket igår visserligen, men det var inte så jättebra mellan oss. Men jag tycker fortfarande om honom väldigt mycket och vill aldrig förlora honom som en vän.

Ikväll vill jag gå ut, göra något riktigt roligt, men jag vet inte om det händer något. Försöker få tag på en kompis just nu, men det verkar vara mission impossible... Får väl ta och vänta ett tag och se om hon ringer upp! Just nu sitter jag och väntar på att få någon mat, vill ha något riktigt gott. Vad tycker ni är gott en härlig fredagskväll som denna? Äta hemma eller ute?


image16


Trött

Idag är jag alldeles för trött för att blogga, sorry... Men imorgon är det fredag, då kanske mina krafter kommit tillbaka.

Godnatt

På självaste lillördagen sitter jag hemma och pluggar, gråter i telefonen för att det typ är slut med killen och ska snart gå och lägga mig. Jag förstår ju att det är oerhört många sköna själar ute nu, eller påväg ut, och tar en öl eller en drink någonstans. Kanske till och med ett glas vin eller lite champagne! Och jag tycker att ni ska njuta av det kära medmänniskor. Själv så har jag så mycket plugg (!!!) att jag knappt hinner gå ut på helgerna :'( haha, här sitter jag och gnäller, fy på mig! Nej men ni får ha det så roligt ikväll så ses vi kanske ute på fredag?


image15
Här var det livat...

Väntar

Jag sitter här och sjunger på nån dålig låt, vet inte vad den heter... Väntar på att min "pojkvän" ska ringa mig, som vanligt gör han inte det när han säger att han ska göra det. Jag kan inte koncentrera mig på mitt pluggande när han inte har ringt, så jag sitter här och trummar lite med händerna och sjunger. Detta måste låta lite skumt, men jag är bara så.

Jag skulle vilja lätta upp stämningen mellan mig och min boyfriend genom att bjuda honom på en spaweekend med mig. Men det är något jag långt ifrån kan finansiera och han skulle säkert inte ens följa med. Ibland vill jag bara spy på alla dumma killar :'(

image14


Eller jo, han skulle nog följa med faktiskt, så dum är han inte...

Hmm

Plugga var det ja.. Haha, knappast det jag håller på med nu...

Janice

Janice Dickinson är minst sagt en underlig människa.. Jag blir typ mörkrädd när jag ser henne...

image12
(bild från perezhilton.com)

Hon har ju förändrats en del sedan hon blev "The first top model" eller vad Tyra nu kallar henne..

image13


Trist

Varför kommenterar ingen? Jag vet ju att ni läser :/ blääää..

By the way..

Jag måste nog erkänna att jag kanske inte är beroende av min pojkvän, jag är nog snarare beroende av sex... Jävligt illa alltså! Ogillar verkligen att vara singel, jag är nog rädd för att vara ensam tror jag...

Fransk manikyr

Snart ska jag sätta mig ner med tusentals skolböcker och plugga. Jag ska plugga i flera timmar har jag planerat, hmm brukar knappast bli så i och för sig. Men innan det ska jag nog ta tag i mina naglar, de behöver en rejäl uppfräschning. Lite fransk manikyr sitter aldrig fel.. Lite trind, vitt nagellack och sen ett överlack så blir det så bra så :)

image11

Sommar

Jag längtar verkligen till sommaren! Åh jag vill ha sommar nu nu nu! I brist på annat lägger jag in två härliga sommarbilder :)

image9

image10

Sängen nästa?

Nej nu är jag trött, måste snart gå och lägga mig faktiskt.. Jag kanske är en kärring som går och lägger mig innan 10, men jag måste verkligen ha min skönhetssömn, annars vaknar jag på morgonen och ser ut som, ja jag vet inte vad :S.. Men ni får sova så gott allihopa, den här sängen ser ju rätt inbjudande ut...


image8

Ångest

Ursäkta mig att min blogg är så otroligt deppig och hemsk just nu! Men det är bara en dålig dag i mitt liv..

Jag vet att det är något som inte stämmer med min pojkvän, han har betett sig underligt nu i kanske en vecka. Jag går bara och väntar på att han ska göra slut. Det har inte varit så bra mellan oss i och för sig, men det känns så jävla tråkigt. Jag är verkligen beroende av honom, han får mig att må bra! Men han får mig även att må dåligt vissa stunder och jag vet att det inte kommer vara länge till. Usch, jag hatar att känna så här :'( nu vill jag bara gå i ide och sen vakna upp och allting är bra med hjärtat.

Åh, jag får ångest när jag tänker på det här. Jag har bara den där magkänslan, ni vet kvinnlig intuition (rätta mig om jag stavat fel). Nej, blääääääää! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga, men ni kommer få veta hur det blir i alla fall.. Jag vill i och för sig inte skriva att vi kommer göra slut, för jag vill inte att det ska ta slut. Det är som att dödsdöma något utan bevis.. Menmen...

Scary

Idag kom jag att tänka på en sak som gör mig väldigt rädd och fundersam. Jag är sjukt nojjig, det finns nog inte många andra här i världen som delar den höga grad av skräck inför olika saker med mig. Så fort jag kliver utanför dörren, eller shit jag behöver inte ens kliva utanför dörren.. Ja, i alla fall, om jag tar på något som jag vet kanske har legat på ett bussäte, stått på golvet i skolan eller vidrört andra läskiga grejer så får jag en känsla av obehag som endast kan dämpas med hjälp av tvål och vatten, helst alkohollösning hahaha! Det här är inget som förföljer mig ständigt, men ofta så kommer jag på mig själv med att ta på äckliga grejer..

Min fobi är vääldigt överdriven, jag veet! Men det bara är så, jag kan inte hålla på grejer i bussen och i tunnelbanan, för tänk om... Alltid tänk om, och så tänker jag liksom vem som kan ha tagit i stången osv. Fy vad jag låter löjlig, men jag är verkligen rädd för att bli sjuk, få vårtor och liknande. Haha, gud vad det här måste låta sjukt överdrivet och töntigt... Jag är ledsen, men jag måste nog erkänna att jag kanske lider av någon sjukdom.. Typ rädd-för-sjukdomar-osv-syndromet... Hrrm...


image7

Flytta hemifrån?

När jag ska flytta hemifrån så kommer det verkligen bli kaos! Jag är nämligen sån att jag sitter och tittar här och här, dock mest på den sistnämnda! Jag tittar på de mest centrala, dyra och fräscha lägenheterna så jag kommer aldrig klara av att flytta in i någon risig, silverfiskfylld lägenhet med badrum från 80-talet. That is really not my thing! Jag kommer dö om jag inte får en stilren, härligt inredd lägenhet belägen på Östermalm, i Vasastan eller möjligtvis på Kungsholmen..

Så nu sitter jag här och drömmer mig bort... Hallelujah!

Finally

Åh jag är äntligen hemma! Usch vad det har regnat idag, till och med snöat :( känns inge roligt. Då är det ju knappast upphetsande att ge sig ut på en powerwalk, så det skippar jag nog idag faktiskt. Höll praktiskt taget på att frysa ijhäl på vägen hem, jag trotsar ju självklart vädret med vårjackor och sommarskor.. Hmm, lagom intelligent!

Nu måste jag försöka få i mig något att äta, återkommer troligtvis senare :)

Godmorgon

Har precis gått upp och tryckt i mig lite frukost. Nu är jag jättemätt, äter alltid för mycket på morgonen.. Haha tråkig information! Ska strax iväg till skolan och sätta mig i skolbänken :/ Tur att jag har min iPod så jag kan relaxa lite. Musik är mitt liv, nästan i alla fall. Nej, nu måste jag ge mig iväg, måste ta en varm lång dusch innan jag går :)

image6

GI-mat varje dag!

Till middag blir det en god sallad med fetaoströra. Salladen innehåller isbergssallad, tomat, bacon, vitlökssalami, bulgur, röd lök, rucola, bönor och kikärtor :S tror jag de heter. Ska bli gott, har inte ätit så mycket idag. Min familj har konstigt nog börjat äta alltför nyttig och tråkig mat på sistone, visst sallad kan vara gott men man tröttnar juu! Jag vill ha goda middagar med pommes frites, en god köttbit, vitlökssmör eller bea-sås! Det gillar jag! Menmen, ska man se ut som Kendra till sommaren får man kanske hålla sig till sallad, eller vad säger ni?

image5


TV-kväll?

Ikväll är det massa bra på tv, ex parlamentet (klockrent om man är lite deppig och trött) och så självaste Girls of the Playboy Mansion! Även fast jag knappast får ut något av Hugh Hefner och hans flickvänner (Holly blivande fru?) så är det så underhållande. Tre snygga tjejer (kropparna mest då) som man kan drömma om att se ut som. Jag tycker i och för sig att alla tre stoppat i för mycket silikon i boobsen, men de har en härlig mage och för att inte snacka om rumporna !!! Kendra tränar i och för sig sjukt mycket, men Holly? Hon har sååå snygg kropp och jag förstår inte riktigt hur det kan komma sig.. Jag får skylla på anlag och deras härliga luft där bortom horisonten, haha.

image4

Jag jobbar i och för sig på med min egna playboykropp.. Den kanske dyker upp någon gång i sommar om jag jobbar hårt. Frågan är hur man får en fast, schyst rumpa och blir av med cellulliter? Kan ingen god själ svara på den frågan? Måste man träna 5 timmar varje dag rumpa och lår? Eller kan man nöja sig med en joggingtur då och då? Eller finns det till och med någon mirakelkräm? Det sista tror inte ens jag på.. Mirakelkrämer är bara något dåligt påhitt!


Hektisk helg

Jag har varit så sjukt stressad i helgen, inte hunnit med så mycket alls. I fredags hann jag dock med en powerwalk på eftermiddagen och även en idag. I fredags kväll var jag på fest i stan, ganska segt, drog därifrån vid 1-tiden. Åkte hem och la mig istället, kändes bättre. Sov ut på lördagen och gjorde typ ingenting under hela dagen, var helt slut efter en lång vecka. Vaknade vid 11 imorse och har inte hunnit med så mycket under dagen, har plockat lite hemma, var rätt stökigt..

Ursäkta för att jag varit så frånvarande de senaste dagarna, har helt enkelt inte hunnit med dator och blogg! Men det ska bli bättre!

Godnatt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, har precis tittat klart på Girls of the playboy mansion!
Ska ringa och säga godnatt till babe också, så att jag kan sova gott!
image3

Pratar med babe!

Nu har min älskling ringt mig, så jag sitter här och pratar med honom. Han ska tydligen gå ut imorn så jag får se om vi ses imorn, saknar ju honom lite lite faktiskt! Hade precis satt på hög härlig partymusik på datorn och skulle precis börja träna lite, så ringer telefonen..

Måste städa lite i köket, ser ut som om hells kitchen här! Nu har jag föresten lagt på med hjärtat så nu kan jag koncentrera mig på att skriva. Sitter och pillar i mig lite rosa pärlsocker för att hålla mig vaken ett par timmar till! Och kanske även för att dämpa sockersuget...


Helg imorgon!

Fredag imorn! Så skööönt! Förra helgen hade jag lite vänner hemma, bland annat min snygga vän Angie. Jag och mina inbjudna gäster hade en jättetrevligt kväll med vin och drinkar! Imorn kanske jag ska bjuda hem lite folk igen, men jag får se om jag orkar med städning och allt som tillkommer när man har gäster.

Snart hoppas jag att min pojkvän ringer, har försökt nå honom  nu ett tag men inte lyckats särskilt bra. Dock inget ovanligt, han är i princip omöjlig att få tag på, ofta även omöjlig att ha och göra med. Men jag tycker om honom ändå jättemycket :)

Nej nu ska jag ta tag i mina bilringar!


Försöker så gott jag kan..

Att ändra min layout är inte det lättaste! Men jag håller på att fixa och trixa lite. Får se hur det blir, nu ser det någorlunda personligt ut i alla fall!

Header

Adriana

Beach 07...?

Jag är som en björn som går i ide på vintrarna. Jag pluggar visserligen (ointressant tråkig fakta) men träning är inget jag utövar under natteårstiden. Men nu, som de allra flesta vet så har ju våren kommit till Stockholm. Åtminstone för ett par dagar, i det ska tydligen bli kallt till helgen men glöm att jag skrev det så kanske vädret glömmer bort vad det planerat för oss 08or. Ja i vilket fall som helst så har jag känt hela vintern hur småfet jag blivit.. Jag blir alltid det, och nu vill jag verkligen komma i form för sommaren! Så jag har på 1 vecka varit ute och gått fort tre gånger, klaga inte på att det är lite! Jag måste värma upp innan jag kommer igång......

Så idag i det härliga vädret tog jag mig en liten powerwalk, och det är ju inte bara jag som fått igång kroppen den här veckan.. Jag har liksom inspirerats av andra som bloggar och det blir lite roligare, nästan som en tävling! Snart ska jag lägga mig på golvet och göra några situps och armhävningar! Magen ska trimmas sjukt mycket! Jag har kommit på att min mage verkar leva sitt egna lilla liv! Jag är faktiskt rätt thin men min mage har inte riktigt hängt med i svängarna! Den bestämmer lite själv och har bildat ett hemligt antal bilringar runt magen, dessa SKA bort! Och missuppfatta mig inte nu, jag väger ca 50 kg (avrundar nedåt) och är nästan 170 (jag vet, sjukt underviktig enligt skolsyster och alla tråkiga människor) men jag har inga muskler och inga tuttar heller så jag borde inte väga mer tycker jag. Min dröm, förutom advokatdrömmen, är att se ut som någon i Victorias Secret, jag har inte riktigt valt ut vem än.. Kanske den här...

Alessandra

Första gången..

Ja, detta är mitt första, absolut inte det sista, inlägg här på bloggen!


RSS 2.0