Tröttmössa

När jag skulle ta fram min goda yoghurt (läs: tidigare inlägg vid namn Lunchtider?) så råkade jag ha ut en massa saker ur kylen, bland annat en krämförpackning så jag hade kräm på hela golvet... Ajaj, jag är alldeles för seg i sinnena och inser inte vad som kan hända innan det redan hänt! Dumma dumma mig...


Sussa

Nej nu ska jag nog gå och sussa, ska ut imorgon och det är alltid skönt att vara utvilad så man orkar med hela kvällen =) Har suttit och lyssnat på massa bra låtar här ett tag och provat kläder tills imorgon. Jag fyndade faktiskt lite grejer på rean idag, jag som brukar hata rean, jag verkligen avskyr när affärerna tar fram gamla äckliga fula kläder och så ska man som köpare tro att man gör värsta kapet, nejdu, mig har ni lurat för sista gången vill jag lova. Bara mellandagsrean gör att jag får huvudvärk... Men ialla fall, idag hittade jag faktiskt lite fina grejer, sånt jag suktat efter när jag varit fattig som en kyrkråtta (läs: hela våren), men nu när man jobbar lite och dessutom hittar pengar i gamla födelsedagskuvert lite här och där (Ja ibland älskar jag mig själv för att jag är helt totally borta, jag har inte alla hästar i stallet jämt om man ska uttrycka sig på ett finurligt sätt). Hittade faktiskt pengar när jag storstädade här om dagen och jag blev väldans glad ska ni veta =) Ja i alla fall så fyndade jag en klänning från Gina och en kortärmad shorta från Carlings (brukar inte gillar carlings men av någon anledning fick jag för mig att gå in där just idag). Sedan fick ett par svarta tights och ett armband följa med hem också. Jag är riktigt nöjd faktiskt!

Nej men nu måste jag gå och sova, mitt huvud värker... Kanske ska ta en sån där Citodon, haha! Eller så hoppar jag över det...

image69


Spice girls

Det sägs att Spice girls är återförenade. Kul, med tanke på att de var mina största idoler för ca 10 år sedan! Ska bli roligt att se vad de kan tänkas hitta på! =)

image68
Snygga är de i alla fall!

Goddag

Har precis ätit lite frukost. Hade tänkt åka iväg på några ärenden idag men när jag såg mig själv i spegeln så blev jag rädd och om jag blir rädd för min spegelbild så kan jag bara tänka mig hur andra kommer reagera! Med tanke på att jag vet varför jag ser ut som jag gör, och de andra som ser mig inte har en aning så kan det uppstå missförstånd! Buhuhu, jag är ledsen... Det är fredag och jag ser ut som ett monster, hemskt! Varför? Varför? Usch... Nu blir jag på dåligt humör.

image67
Okeej, riktigt så här hemskt är det inte, men nästan alltså...

Nya jeans?

Jag funderar på att köpa nya jeans. Jag har chansen att få hem från USA så jag kan ju välja och vraka mellan märken och modeller... Frågan är vilka jag vill ha? Frågan är hur de sitter? Är det någon som vet en affär i Stockholm som har många Rock & Republic jeans? Jag har letat men inte hittat någon med många... Är jätte tacksam för svar!

image66

Godmorgon

Kanske lite sent att säga godmorgon nu men jag gick upp för inte så länge sedan så för mig är det morgon. Har ätit lite frukost i form av yoghurt och jordgubbsflingor. Det fanns inget gott bröd så idag fick det bli bara yoghurt.. Kommer nog laga till något snart för det var en liten frukost...

image65
Tänk om man kunde bli serverad en sån här frukost varje morgon.. I like.


Sista

Jag tror jag tar de där nedrans tabletterna ändå nu och går och sussar. Ni klarar er nog utan mig i alla fall. Sov så gott allihopa, på återseende imorgon antar jag, om jag inte dör inatt.. Men det tror jag inte, haha! Hoppas inte det i alla fall...

image63
Naaw, vad söta...

Borde sova

Jag borde helt ärligt gå och lägga mig, med tanke på att det varit en ganska tung dag faktiskt! Men jag måste sitta uppe ungefär en timme och vänta på att få ta mina värktabletter för jag vill inte vakna inatt av en nära döden upplevelse med värsta smärtan ever. Ni kanske förstår, eller jag hoppas det.. Så jag tänkte i alla fall bjuda er på lite fler inlägg idag, då kanske ni blir glada och vill kommentera :) ?

Snygg unge

Med Angelina och Brad som föräldrar kan det inte bli annat än en unge med riktigt schyst utseende. Både Brad och Angie är sjukt snygga så vad skulle kunna gå fel?
 
 
 


Varma koppen

Nu ska jag äta dricka? varma koppen! Är lite smphungrig och sugen på något matigt. Jag valde mellan kantarell och broccoli och purjolök. Valde broccoli och purjolök faktiskt.. Undrar om jag gjorde ett bra val! Det återstår att se antar jag! Jag tror det smakar bättre än den här nedan, frukt? Usch!

image55

Update: den smakade alldeles förträffligt! (15.36)
Update 2: kantarellsmaken var också god, haha (15.51)

Ny design

Jag har inte orkat ladda hem photoshop än så det fick bli en liten provisorisk bild där uppe, ska bli något annat senare. Men nu känns det lite mer som jag i alla fall!

London

Jag läste att den här tjejen ska åka till London och shoppa. Säkert jätteroligt för henne, blir nog en resa att minnas. Eller? Jag vet inte riktigt var jag står i denna London-hysterin. Inte längst åt det hållet där man är mycket fascinerad och excentrisk över staden. Snarare står jag i andra änden. Jag är inte ett dugg sugen på London, inte alls... Jag vet inte vad problemet är, men det bara är så. Eller jo i och för sig vet jag precis var skon klämmer. Jag gillar inte regn och av olika anledningar har jag fått för mig att London, eller rättare sagt hela England, är grått. Det regnar ju varje dag, eller? Och jag klarar verkligen inte av engelsmännen. Deras grötiga, pedofilaktiga dialekt är inget jag vill gå och lyssna på dagarna i ända. Jag låter säkert som en idiot nu när jag sitter och klankar ner på ett ställe, som jag inte ens besökt. Men det finns ju anledningar till varför jag inte springer iväg till närmsta resebolag och köper mig en flygbiljett till England. Jag tror ni förstått det nu.

Detsamma gäller faktiskt Paris, det är inte heller något som lockar. Visst shopping är kul, och det är i sådana fall det som lockar, men nu är inte jag någon rik liten bortskämd snorunge som har råd att först och främst ta mig ner till någon av shoppingstäderna och sedan hitta ett schyst boende utan att bli ruinerad. Att dessutom ha råd att shoppa i alla dessa fina butiker som finns, hur ska jag ha det? Nej du, jag är inte gjord av pengar. Fine, jag jobbar och det finns andra som också jobbar, men jag menar, så mycket pengar tjänar jag inte att jag har råd att lägga ut 15 papp på att åka ner till London på en weekend-trip och shoppa! 15tusen är ungefär vad jag kommer tjäna i sommar. Kanske lite mer, vad vet jag! Men i alla fall, så här står det till. Någon som håller med eller som vill komma med motargument? Ni får gärna försöka ändra min inställning för jag skulle tycka att det vore roligt att kunna dela många andras intresse...

image54

Lunchtider?

Nej lunchen är förbi sedan länge, trots det har jag inte ätit lunch. Eller jag har tryckt i mig lite brownie och slät vanilj yoghurt! Jag måste bara dela med mig av mina tankar kring denna yoghurt. Den är fantastisk! Den är verkligen god, helt otroligt god faktiskt! Ni bör provsmaka den om ni inte redan gjort det. Nästan smälter i munnen liksom, haha! Min brownie ser sådär lagom fräsch ut efter att jag varit där och ätit... Hmm!

 

Citodon

Jag har gjort en grej som har gjort att jag fått dessa tabletter utskrivna, alltså citodon. Jag har ingen erfarenhet av starkare tabletter än alvedon och ipren så jag har ingen aning om hur jag kommer må om jag tar en sådan här läskig tablett. Med tanke på varningstexten på baksidan blir man ju lite rädd alltså.

"VARNING! Högre doser än de rekommenderade ger inte bättre smärtlindring utan medför i stället risk för nedsatt andningsfunktion och mycket allvarlig leverskada.

Använd inte Citodon utan läkares ordination om du har astma, alkoholproblem eller leverskada eller om du samtidigt använder andra smärtstillande medel som innehåller paracetamol."

Ungefär i denna stil fortsätter det, scary... Måste öppna och se vad det står inuti, säkert änuu mer läskiga grejer...

"Förvaras oåtkomligt för barn och ungdomar."

Ouch hur ska detta gå?


Jessica?

Jag har aldrig varit ett stort fan av Jessica Simpson. Jag har aldrig förstått vad folk ser i henne, jag har alltid tyckt att hon ser lite maskulin ut i ansiktet, hon har ju ett speciellt utseende. Hennes sång har aldrig heller fascinerat mig särskilt mycket. Tills idag, jag har hört några låtar av henne som jag inte hört innan, covers i och för sig, men hon sjunger de väldigt fint och nu när jag ser bilder på henne så är hon faktiskt vacker. Tyvärr har hon ju förstört sitt ansikte med fula förstorade läppar. Jag har även fått en känsla av att hon gjort något med sina bröst, kanske ett bröstlyft... Om man tittar på före och efterbilder så ser man stor skillnad. Men jag måste erkänna, hennes bröst är snygga nu, det finns inte så mycket att prata om när det gäller det. Hon har inte gjort något överdrivet på den fronten i alla fall!

Det finns många bilder, en del mer smickrande än andra, men jag bjuder er på en härlig mix!

       
    
   

No comments

Jag blir lite besviken på mina läsare ibland faktiskt, ingen vågar kommentera! Ni kan ju bara lämna någon liten kommentar så jag vet att ni läst liksom =) skulle bli glad då!

80´s

80-talsskivan är i och för sig grym, haha! Ni som inte testat singstar måste verkligen göra det!

image37

Sångfågeln

Jag är en lite sångfågel, jag älskar att sjunga! Jag älskar att sjunga singstar också haha! Fick jättefint beröm för ett tag sen, jag blir så oerhört glad när folk ger mig komplimanger =)

image36
Svenska hits haha

Vad gör man?

En av mina bästa vänner har just gjort slut med sin pojkvän. De kallar det en paus så ska de ses om ett par månader. Sjävlklart ställer jag upp, det är ingen frågan om saken. Men det känns så jobbigt.. Jag är precis likadan som hon är, man försvarar sin pojkvän/sitt ex in i det sista för man vill inte skämmas. Man vill vara stolt över vad man haft. Och när folk runt omkring sitter och säger hemska saker som man innerst inne vet är sant vill man bara sjunka genom jorden. Gjorde han verkligen så? Sa han verkligen så? Man vill ju inte tro hemska saker om sina närmsta, men ibland måste man tänka mer på sig själv än på andra. Ibland måste man förstå att det bästa är att försöka bearbeta det som hänt och sedan gå vidare som en starkare människa med en erfarenhet rikare. Det är synd att människor inte kan behandla varandra väl, det är verkligen tråkigt att se. Jag mår dåligt när jag ser, hör, läser om människor som sårar sina närmsta på de allra hemskaste sätten. Men vad säger man? Bara att ta ett djupt andetag och försöka gå vidare.

Det är fruktansvärt svårt, jag vet. Jag har suttit där själv. Jag har själv försvarat mina ex dåliga sidor och förfinat saker som han sagt eller gjort. Det handlar föresten inte bara om pojkvänner, jag är likadan när det gäller kompisar. Jag vill inte tro att de utnyttjar mig, vem vill utse sig själv till ett offer? Det tror jag inte att många vill. I alla fall så vet jag att man går vidare, man kommer över saker som hänt. Tids nog... Hur lång tid det tar vet man inte, men man måste hela tiden ha i tankarna att det blir bättre, för det blir det! Efter regn kommer solsken, är det inte så det sägs? Och jag måste säga att det är sant. Det är verkligen sant, ett mycket förenklat uttryck om vår mycket komplicerade vardag.

Lång helg

Helgen började med midsommarafton, var väl relativt trevligt! Lekte lekar med vänner och deras familjer... Sen fortsatte kvällen hos en kompis men det var rätt segt så jag drog hem vid 12 faktiskt. Lördagen sov jag nästan hela dagen, kände att jag behövde vila upp mig. Sen blev det utgång på kvällen och det var roligt =) Igår var jag jättetrött och gick till jobbet som en zombie, haha! Idag har jag också jobbat, därför har det blivit lite glest på bloggfronten.

Fy

Fy bubblan vad jag är dålig på att skriva! Men nu är det ändring, jag ska ge er massa nya inlägg idag =)

Sorry

Förlåt för min långa frånvaro, har varit en datorfri helg! Snart ska jag gå och lägga mig i min säng och titta på film =) önskar att jag hade lite mysigt sällskap, men jag hade det igår så jag får väl nöja mig för ett tag!


Röda naglar

Sitter och målar naglarna röda, det kommer passa till mina nya skor! Nej nu tjatar min jobbiga mamma på mig, måste göra tusen miljarder grejer! Ha en trevlig midsommar :)


image35

Bonde

Jag måste erkänna, är lite bonnig av mig... Ni kanske började fundera i förra inlägget, och jag måste tillägga, denna står på min uppfart!

image34

Sweet dreams

Nej nu ska jag lägga mig i min säng och lyssna på lugna favoriter. Min kropp är helt mörbultad, råkade ramla lite illa idag på min veranda haha! Har ont ungefär överallt! Lagom snyggt med blåa ben till midsommar =) eller inte... Skriver väl imorgon i ottan när jag går upp och bakar kakor åt mamma haha! Sen i helgen lär det bli glest på bloggfronten, lär väl ha fullt upp med annat, som att bli salongsberusad, eller vad säger ni? Haha, lär väl bli en lång historia när jag kommer hem igen efter det årliga midsommarfirandet, självklart ska jag vara i skärgården föresten! Bor ju där också så jag menar, behöver bara kliva utanför dörren så står jag på beachen eller myser med kossorna i hagen hahahaha!

image33
Min kossa Agda utanför mitt hus


Update: alltså, Stockholms skärgård... Kanske ni förstod, vad vet jag?

Vips

Och vips så var alla kläder bortafrån golvet... Dock ligger de inte där de bör ligga, utan de har av någon konstig anledning hamnat i soffan, hmm. Jag har ingen ork att vika kläder hela natten så jag struntar i det!

image32
Okej, så här illa är det inte, lite stil har jag ändå...

Big städtime

Igen, ja, idag igen... Haha! Jag blev ju aldrig klar igår, så det är bara att sätta igång nu! Sådär lagom tid på dygnet när jag är helt färdig efter en fullspäckad (heter det fullspäckad?) dag, borde sova för länge sedan. Menmen, vad jag borde göra och vad som sker i verkligheten går inte hand i hand, snarare ärkefiender...

Nej nu ska jag försöka städa, mamma har burit ut dammsugaren åt mig ♥

image31
Flashig dammsugare, min är inte riktigt lika frän alltså.

New shoes

Mina nya skor är superfina, absolut. Men de är tyvärr inte supersköna, lite osköna är dem om jag ska vara ärlig. Jag ska i och för sig inte klaga, de var verkligen ett riktigt kap!

 


Hungrig

Sitter i köket halvnaken, haha! Har tvättat mina midsommarkläder som jag provade nyss och jag har inga kläder att ta på mig. Jag hoppas verkligen att ingen trevlig granne får för sig att komma på besök, blir så pinsamt jobbigt då...

Jag är för övrigt oerhört hungrig, fick för mig att äta två ägg till idag! Har snart tuggat i mig fyra stycken bara idag.. Men jag får liksom sådana där äggätardagar ibland, och slår de till så slår de till rejält! För ungefär ett år sedan var jag och min partybuddy alltid sugna på ägg och kaviar, det var ganska komiskt faktiskt! Vi kunde vara på världens roligaste fest och vara hur taggade som helst och så fick vi helt plötsligt för oss att vi skulle äta ägg (!)... Ägg liksom? Varför just ägg? Varför inte chips, lakrits, choklad eller helt enkelt Mcdonalds eller till och med sevens goda pasta... Nej det skulle kokas ägg och kaviar skulle det vara till. Ja, vi är lite speciella.


image28

Hemma

Okeeej, nu är jag hemma efter en liten vistelse på stan! Det började med att jag gick till stället där jag skulle vaxa mig. De var jättetrevliga men jag vill inte påstå att jag inte var rädd, hihi! Hon såg det på mina ögon... Jag blev lite fundersam när jag upptäckte att det bara var ett skynke mellan mig och resten av salongens gäster, jag tänkte innerligt att jag måste hålla skriken inombords haha! Men det blev inga skrik, bara krampaktigt hållande i "sängen" jag låg på.. Jag måste sett ut som en idiot när jag låg där! Det gjorde ont, det kan jag inte förneka! Inte så att jag höll på att dö, men seriöst, nästan! Haha! Jag måste säga att jag konstigt nog inte kände mig alls obekväm med att ligga där halvnaken, hon var så enkel att ha att göra med så det kändes inte konstigt. Positivt =)

Efter min lilla vaxning gick jag och mötte en vän och hennes mamma! Så gick vi runt i stan lite, tog en fika och sen gick jag och köpte skor tills imorgon! Fick bli ett par jättesöta, röda skor och det var verkligen ett bra pris, bara 199:-! Jag har planerat att lägga upp en bild på dem senare, så då får ni se dem! Nu ska jag äta lite!

Lite stressad

Slänger i mig frukosten för jag måste gå om 10 minuter. Ska ju iväg och vaxa mig, hahaha! Tänkte glida förbi en kompis som bor i närheten efter så kan vi prata lite =)


Godnatt

Nej nu måste jag faktiskt gå och lägga mig, ska ju upp imorgon i ottan och åka in till den stora staden. Ska försöka ragga lite på mamsen så jag får låna pengar av henne =) Godnatt på er!

image27

Victoria's Secret

Förra året tittade jag på Victoria's Secret fashion show. Den var grym! Ingen kan säga att man inte blev ens lite avundsjuk på dessa vackra kvinnor och alla fina underkläder. Sure, många av dem är alltför smala och så vidare, men de är sjukt snygga i underkläder måste jag erkänna. Adriana är grymt snygg, hon känns mer naturlig än de andra på något sätt. Så länge hon inte öppnar munnen är hon to die for! Hon bryter lite för mycket för min smak, men hon är vacker...

image26
Ingen underklädesbild, men det här är bilden jag fastnade för...

Damm

Det är fruktansvärt mycket damm här och där i min lilla bostad för tillfället. Var påväg att ta fram dammsugaren och ordna upp det hela, men daaamn it was trasig! Jag kom på att jag råkade ha sönder den sist jag städade, det var storstädning och det mesta gick för fulla muggar; Jag, stereon, korsdraget, tvättmaskinen, disktrasan och då även dammsugaren. Dammsugaren kanske fick för sig att det var jobbigt att vara igång så länge som den trots allt var så helt plötsligt gav den upp. Pang bom och död.

Tiden stannade upp en stund och jag insåg snart att jag skulle vara tvungen att låna mammas dammsugare, ett väldigt jobbigt projekt. Den är stor och otymplig och såklart mycket tung. Min lilla svaga rygg klarar inte sånt, och jag har inte fått lära mig hur man lyfter saker med benen. Sådant är bara för byggarbetare enligt mig, de som lyfter saker hela dagarna. Men jag har kommit underfund med att jag kanske bör lära mig ett smartare sätt att bära på, för min rygg börjar må lite dåligt. Någon som vet hur man bär rätt?

Potentiella lära-bära-rätt starka människor?


  

Underkänt

Jag måste medge att min blogg är totalt underkänd om man jämför med många andra. Jag har formaterat min dator och då försvann mitt photoshop som jag tänkt klippa och klistra i lite och fixa en fin liten välkomstbild... Nu måste jag fixa nytt photoshop, ska fråga bror om hjälp! Jag lovar er att jag ska fräscha upp bloggen lite...

Update: Hahaha, vad jag fuskar med min städning.. Tog mig två minuter att inse att datorn lockade mer än klädvikning... Ajabaja!


Städning och klädprovning

I denna skrivande stund sitter jag på min sängkant och lyssnar på lugna favoriter. Ser ut över mitt stökiga rum... Det ser helt ärligt för jävligt ut! Håller faktiskt på att städa, men jag är ingen aktiv människa. Jag städar, jag pluggar, jag äter osv passivt. Det sker, men det tar tid...

Jag blir så arg på mig själv, varför ska jag alltid slänga alla mina kläder på golvet? Varför ligger skolböcker och häften utspridda i rummet? Galgar, vattenglas, vattenflaskor, kläder, påsar, kvitton, papper i massor och tusen andra saker har funnit sin plats tydligen. Det roliga är att mina kläder inte får plats i garderoben så jag tvättar allt hela tiden för att få bort lite. Trots denna eviga tvättning så känns det som att jag aldrig har rena kläder, någon som känner igen sig?

Mina skor som jag hade på skolavslutningen står under soffbordet och under tvn, vad gör de där? De ska stå i hallen for God sake... Haha! Jag måste ordna upp detta kaos, NU! Återkommer när jag är färdig =)


Time to walk

Nu ska jag bege mig ut och motionera lite, kanske springer lite? Får se hur jag gör. Det ska bli skönt att komma ut faktiskt, det var jättelänge sedan så jag känner att jag behöver röra lite på mig. Min mage börjar puta alldeles för mycket, haha! Ska nog försöka mig på ett par situps också =)

Tre mackor senare...

Har precis ätit lite "middag"... Blev lite sent för jag var och solade och sen var jag och handlade lite. Jag är lite knasig, jag somnar nästan alltid i solariet (Jag solar solarium för jag hinner inte sola på dagarna) och vaknar upp med en chock antingen av värmeslag eller av att solariet stängs av. Vet inte varför jag somnar, men jag ligger och lyssnar på musik och tänker på massa saker och vips så ligger jag där och sover.

Det var i alla fall skönt att sola lite, tror dock inte jag ska sola så mycket mer solarium, inge bra ju. Imorgon ska jag föresten göra min brazilian =S är lite rädd, lite lite bara. Men det ska nog gå bra =)

Godmorgon

Sitter och äter lite frukost, fick bli en smörgås med marmelad och några små tallrikar fil och flingor... Haha, det där var verkligen gränsfall om jag får skriva ut, vad jag äter till frukost.. Undrar om någon är intresserad?

Det känns som att klockan är jättelite, men den är ju redan 9. Ska till jobbet strax, annars skulle jag sovit till tidigast elva, haha =) Nej nu ska jag bege mig. Återkommer senare! Ni får ha en trevlig dag!


Jobb

Med tanke på att jag ska jobba imorgon så ska jag nog gå och lägga mig, bjuder på en bild på en av enligt mig världens vackraste kvinnor!

image18

Brasse

image17

Just precis en sån där förpackning köpte jag för kanske 1 år sedan. Jag provade hemma i badrummet men blev avbruten gång på gån av telefoner och konstiga besök. Det gjorde kanske inte så mycket i och för sig, det gick ändå inget bra. Det gjorde på tok för ont och jag är alldeles för rädd för att göra illa mig för att kunna dra hårt och känslokallt i vaxet. Det slutade med att denna förpackning stod och dammade inne i badrumsskåpet. Tills jag för ett par veckor sedan fick för mig att prova igen. Det gick lika illa denna gång och jag kunde knappt påbörja behandlingen. Nu har jag tagit mod till mig och bokat in en tid för braziliansk vaxning på en salong. Det känns lite underligt, lite småläskigt sådär. Jag brukar ju inte direkt klä av mig på underkroppen och posera i alla möjliga ställningar, i alla fall inte för främmande människor. De jag haft intima stunder med har knappt fått se mig utföra liknande ställningar naken. Nejnej, jag är alldeles för fin i kanten som man säger. Jag är lite blyg helt enkelt, lite rädd för vad folk ska tycka om mig. Jag släcker mer än gärna lampan i sovrummet...

Nu är det så att jag ska dit i alla fall, till en salong på nybrogatan. Jag känner att jag behöver göra något åt problem: hår! Är trött på rakningar och utväxt efter bara ett par timmar och sen vara tvungen att vänta flera dagar innan jag kan raka igen. Ursäkta om jag blir alltför privat, tell me! Men det är den hemska sanningen, jag vill vara okej hela tiden, inte en gång i veckan!

Leverera till 110%?

Det roliga med min blogg är att så fort jag får sug att skriva så vill jag skriva om ALLT! Alltså, allt allt allt som finns! Jag vill berätta om dittan och om dattan men jag inser att jag varken har tid att skriva och att ni inte har tid att läsa! Jag ska försöka börja i en ände och plöja mig igenom intressanta ämnen.

Mmmmm

Min kaka var farligt god, sitter och äter för fulla muggar!


Föresten hoppas jag att jag ska kunna få igång den här bloggen lite, uppdatera lite oftare osv.


BakAdrie

Okej, jag bakar, igen... Hahaha! Jag bakar en kladdkaka som sist, men denna gång hoppas jag att den blir lite godare faktiskt. Snart ska jag avnjuta denna "Adries specialitet" och imorgon börjar mitt nya liv som hälsosam människa, hmmm.. Inte så stor risk i och för sig..

Kladdig

Jag har precis bakat en kladdkaka, den blev ganska kladdig helt ärligt. Dessutom var den inge god när jag väl bakat klart den =/ nu funderar jag på att gå och lägga mig, har planerat att gå upp och ta en promenad imorn bitti för att sen kanske göra något roligt under dagan, kanske ta en mysig fika med någon vän. Mina ögon håller på att kapsejsa (hahahahaha) så nu måste jag nästan gå och lägga mig. Jag fasar dock för det, jag vill inte sova ensam i min stora säng =( den är dock inte så stor, men det blir ensamt ändå. Sov inte ensam igår, så det kan bli lite jobbigt...


Sweet dreams


RSS 2.0